Yunus Akgün: "Avrupa, Süper Lig, Türkiye Kupası hepsine talibiz!"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20241216_232456.jpg

Yunus Akgün: "Vallahi çok mutluyum. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Maçı hiç bırakmadık. Şampiyonluğu da öyle bırakmayacağız. Galatasaray nasıl mücadele eder sahada gösteriyoruz. Maç için tabii ki talihsiz goller yiyoruz, olabiliyor ama geri döndük. Taraftarımızın desteği mükemmeldi. Ekstralardı bugün. Maçtan sonra o sevinci merak ediyorum. Hepimiz koştuk kulübeden ama çok mutluyum, çok gururluyum. İyi ki Galatasaraylıyım. Bu sene Avrupa, lig, kupa her şeye talibiz.

Bir pozisyon önce Mertens pası atamamıştı. Çok güzel koşu attı orada. İyi pas oldu herhalde, izleyeceğim. Çok mutluyum takımıma katkı sağladığım için. Hedeflerim var. Gol atıyorum ama kazanmak daha önemli. Bugün hem gol attım hem asist yaptım hem kazandık."

yunus fazla agresiflige gerek yok

hakemler bizi yakmaya yer arıyor el kol dursun

yunus fazla agresiflige gerek yok

hakemler bizi yakmaya yer arıyor el kol dursun
Çıkarsın göstersin hakkıdır, messi performansı veriyor biz daha önce nasıl bu çocuktan verim alamadık ona şaşırıyorum, kerem'in canlı yayında dediği gibi onun yapacaklarının sınırı yok.

Çıkarsın göstersin hakkıdır, messi performansı veriyor biz daha önce nasıl bu çocuktan verim alamadık ona şaşırıyorum, kerem'in canlı yayında dediği gibi onun yapacaklarının sınırı yok.
son 3 haftadır düşüşteydı

bu mac cok begendım

ama dirsek fln savurdu sinirlenıp

Çok iyiydi aslan parçası
Yeniden yükseliş maçı olur umarım

cimbom old boys bu çocukta zuhur etmiş.

Böyle devam edersek zor Yunuscum. Takımında hocanında ne olursa olsun aklını başına toplaması lazım

Çok büyük oynuyor. İkinci yarı silik kaldı biraz ama ilk yarıda iki gollük iş. Müthiş.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harika bir sezon geçiriyor ve bence daha yolu var,yeteneği çok daha fazlasını hayal ettiriyor.

Işte kanının son damlasına kadar GSli olan çocuk.

Aslanım benim. Çok seviniyorum senin performansına. Böyle devam et. Sahada GS'yi savunmaya da devam.

Bu savunmayla ajax maçı 5 4 falan biter.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt