GSC Haber Yunus Akgün: "Hakem maçın önüne geçti diyebilirim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788988647917.webp

Yunus Akgün: "Genel olarak çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakem maçın önüne geçti diyebilirim."

Yunus Akgün: "Analizlerde hocamız söylemişti. Sporting, geçişleri iyi yapan bir takım. Geçişten, basit bir gol yedik. Özellikle ilk yarı çok iyiydik. Oyun ortada giderken bir hakem kararı. Tam izlemedim ama penaltı değil diyorlar."

Yunus Akgün:: "Geçen sene de böyle istediğimiz gibi başlayamamıştık ama iyi bir reaksiyon vermiştik. Bunu yapabilecek güçteyiz. Takım arkadaşlarıma çok güveniyorum. Bugün istediğimiz sonucu alamadık. Ama önümüzde çok maç var."

Bir kere de sen geç GS'ın evladı

Ancak cilalı cilalı laflar

Ne yaptınız olm koca bir 90 dakika

Anlatın hele

Final pas ara pas orta

Ne yaptınız laaaaan

Aferin Yunus olur böyle sıkma canını. Ligde 4 maçtır gotunu yirtiyorsun biz görüyoruz. Sen değil ekran karartan kendine çeki düzen versin

Analizlerde hocamız söylemişti. Sporting, geçişleri iyi yapan bir takım. Geçişten, basit bir gol yedik.

Analiz iyi de niye önlem yok hoca

Ne hakemi kardesim.yav? Biz ne oynadik? Iyi doksan dakika dökül.hakem bir hata yapsin hop bütün suc onda oluyor, bu kadar basit de degil.yani, zaten gol geliyorum diyordu penalti olmasa yine bir sekilde yerdik.

Geri
Üst Alt