Yunus Akgün: "Hiçbir yere hakaret etmeden kendi marşımız ile yaptığımız bir paylaşım o"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1729702499907.png

Yunus Akgün: "Öncelikle şehitlerimize baş sağlığı diliyorum. Üzücü bir durum gerçekten."

Yunus Akgün: "Hedeflerimizi hep söylüyoruz. Ligde ve Avrupa'da kupaları kazanmak istiyoruz. Emin adımlarla gidiyoruz. Çok güzel bir aile ortamımız var. Herkes keyif alıyor. Çok iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz."

Yunus Akgün: "Şimdi maçı kazandık, Beşiktaş maçı var önümüzde, çok önemli. Kazanmak için sahada olacağız!"

- Beşiktaş maçında oynayamama durumun söz konusu ne düşünüyorsun?

Yunus Akgün: "Benim paylaşımlarımı zaten sosyal medya ekibim yönetiyor. Beni kime sorarsanız sorun beni tanıyan herkes karakterimi bilir. Hiç bir yere hakaret etmeden kendi marşımızın paylaşımı bu. Farklı yere çekilmesi üzücü."

Sosyal medya ekibi paylaşımlarımı yapıyor dedi

Yunus, böyle devam. Daha iyi yerlere de geleceksin.

Federasyon başkanı hakemleri tehdit edip sahadan çıkarmıyordu. Şimdi marşla paylaşıma ceza mı verecek. Defolsun

Tinercilerin anasını sev yunus anasını ******************************************************** iyice sev arkandayız koçum

O maçta oynayıp bu sezon ligde ki bekaretlerini sen alacaksın aslanım bu sonradan görme tinerden beyni sulanmışınçocuklarınıngelmişinigeçmişini öpeceksin inşallah

başındaki başkan ve yönetimin galatasaray için orada olmadığını bilip daha teyakkuzde işler yapmak gerek kral. suç sende değil, galatasaray'a ayan beyan küfür eden boşnak piçini milli takıma göndermemekle tehdit eden heriflerin hüküm sürdüğü bir spor iklimi burası. elin pompacı uzaylısının galatasaray'a küfür başlattığı akşamda senin başkanınla aynı masaya oturabildiği karakterler yönetiyor senin kulübünü. başka takımda olsa haber yapılmayacak olay senin yeteneklerin ve başımızdakilerin karakteri yüzünden laf salatasıyla cezaya yontuluyor.

sen kafanı eğ, işine bak. senin elinden de, bizim elimizden de anca o gelir zaten. seni şu saçma muhabbete meze eden herkes de allahından bulsun diyelim, inşallah gerçekten koyarız da allah'ın cezası da onların başından aşağı iner.

bu sosyal medya vs olaylarinda futbolculkara savunma sansi verilmeli boyle yargilamadan soz hakki vermeden ithamlarla ceza kesmek bir tek bize isliyor nedense

Geri
Üst Alt