Yunus Akgün: "İnşallah 2000'deki gibi kupayı alırız"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20240926_002658_edit_207088941998813.webp

Yunus Akgün: "Takım arkadaşlarımın ayağına ve yüreğine sağlık. Kazanmak istiyorduk, bu çok önemliydi. Müthiş mücadele ettik. Çok pozisyona giriyoruz ve az pozisyon veriyoruz. Saha içerisinde çok keyif alıyorum. Takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Oynadıkça daha iyi Yunus olacak. İnşallah böyle devam ederim."

Yunus Akgün: "Galatasaray kapısından içeri 2008'de girdim. Yıllar çabuk geçiyor. Her altyapı oyuncusunun hayali A Takım ve gol atmaktır. Hayallerimi yaşıyorum. İnşallah 2000'deki gibi kupayı alırız."

Sen cok buyuk topcu olacaksin

Galatasaray'ın evladına her zaman yer vardır.

Mücadele ediyorsun yeteneğin de var biz sendeyiz devam...

Mert hakan itine haddini bildirerek gerçek bir Cimbom neferi olduğunu ispatlamisti yenildigimiz maçta..Ama yunusun dediği gibi GS taraftarı olduğu için değil yetenekli olduğu için oynuyor bu takımda

Her zaman ümidimiz vardı senden, isteğimiz aydın yılmaz gibi olmamandı, bu defa çok iyi giriş yaptın inş sakatlık vs olmaz

Erken yunus kardeşim erken... Adım adım gideceğiz, Allah nereye kadar nasip ederse de...

Aslanım benim. Gözümüzün önünde Yerli bir Bernardo Silva yetişti geldi. Olası bir 442, 352 sistemlerindede çok rahat kullanabileceğimiz bir oyuncu. Enerji, Yetenek, Zeka, Karakter. Müthiş
tapatalk_-1534645160_402x540.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün. Seninle gurur duyuyoruz aslan parçası. Galatasaray kendi Bernardo Silvasını yarattı resmen. Montella sonrası Maresca da çok şey katmış. Sol tarafa geçti geçeli half space koşuları ile çok etkili oluyor. 442'ye dönersek 2012 Emre Çolak performansı verir hatta üstüne çıkar. Bu performansla devam. Harika goldü
InCollage_20240926_014036411.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus biziz !!! iste o yüzden alt yapi onemli diyoruz.

@Alper Altun ustat Yunus Akgün diye üyelik açıp sürekli uefa hayalleri kuran ve fatih terim sözleri söyleyen bir üyelik acmak istiyorum müsaden var mı??

İlk Türkiye kupasında takir takir goller attiginda guvensek şimdi seviyesi daha ustlerde olurdu. Artık Avrupa Ligi'nde her maç ekstra eforla dünya'ya kendisini tanıtmaya devam edecek. Gerekli teknik, hırs ve vizyon var.

İlk Türkiye kupasında takir takir goller attiginda guvensek şimdi seviyesi daha ustlerde olurdu. Artık Avrupa Ligi'nde her maç ekstra eforla dünya'ya kendisini tanıtmaya devam edecek. Gerekli teknik, hırs ve vizyon var.
İşin en güzel kısmıda çocuk doğma büyüme Galatasaraylı içimizden biri

Geri
Üst Alt