Yunus Akgün Maaşını 3'e Katlayacak

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1728994663912.webp

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferi sonrası ilk 11'in değişilmez isimlerinden olan Yunus Akgün, her geçen maç yerini daha da sağlamlaştırıyor. 24 yaşındaki futbolcunun performansına kayıtsız kalmayan Galatasaray yönetimi harekete geçti.

Sabah'ta yer alan habere göre, Galatasaray, Yunus Akgün ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Galatasaray'da 17 milyon 200 bin lira kazanan Yunus Akgün'ün maaşı, 50 milyon liraya yükseltilecek.

100 % zam yetmez tabi yapmisken 200% oraniyla yapmak lazim. ama takimda maas limitleri o kadar bozuldu ki birsey diyemiyorum

milletvekiline zam, memura zam, futbolcuya zam

emekliye?

hakkıdır. olmasa bugün ligde 7-8 puan geride seyrediyorduk belki de.

Başladık yine olm adamı deli etmeyin

500 bin alan adamlar yıllık 2-3 arası teklif edip alırsan, yunus'a da bu paraları vermek zorunda kalırsın. Sallai 2.5 milyon Euro teklifi duyunca ilk ne düşünmüştür acaba merak ediyorum.

4-5 maçlık performansa bu zam çok ama yabancı oyunculara o kadar absürd paralar verdik ki yerliler bu paraları istemeleri de normal geliyor

Ne oluyor arkadas. Burak Yilmaz Selcuk Inan 3 milyon civari aldigi dönemlere cevirmek mi pesinde bu yönetim?

Gelen giden yabanciya o kadar para vermesen, Baris bu rakamlara imzalardi ve Yunusu daha devre arasina kadar bekletip belki 40 civarina imzalatabilirdin...

Geri
Üst Alt