Yunus Akgün Maaşını 3'e Katlayacak

yerli oyuncuların maaşını konusmak yerine

yabancılar kac alıyor onu konusalım?*

Geçen BAY'ın maaş konusunda da demiştim, bu çocuklar niye bu kadar alacak diye tartışmak doğru bakış açısı değil. Diğerlerine kıyasla üç beş kuruşa oynuyorlar. Aynısı gitmeden önce Kerem için de geçerliydi.

Sen önüne gelene 2-2,5 Milyon € maaş verirsen, bunlara da her türlü zam yapmak zorunda kalırsın. Hatayı en baştan yaptılar her gelen yabancıya yüklü maaşlar vererek.

Allah aşkına ortalama bir Bundesliga futbolcusu olan Sallai için yıllık 2,5 Milyon € maaş vermek nedir yav tam çıldırmalık.

Vay be ne ara 24 olmus Yunus, zam alsin ama abartilmamis bir sekilde verilsin, gerci bakiyorum her gelene 2-3 milyon euro veriyoruz yunus burda bende isterim derse birsey diyemezsin

Takımda 5-10 milyon alıp yürüyen adamlar varken şu çocuğun şu permansıyla alacağı 1,5 milyona eleştiri getirmek gerizekalılık falan

Fazlasını bile hakediyor yunus akgün helal olsun

Takımda 5-10 milyon alıp yürüyen adamlar varken şu çocuğun şu permansıyla alacağı 1,5 milyona eleştiri getirmek gerizekalılık falan

Fazlasını bile hakediyor yunus akgün helal olsun
kıme dıyorsun

5 maç top oynayanin maaşı katlanıyor abi biz gerçekten hiç bilmiyoruz bu işi.. Yunusa da kızamıyorum 17 milyon asgari ücret gibi kalıyor bizim takimda

Geri
Üst Alt