Yunus Akgün: "Maç oynadıkça daha iyi Yunus olacağını söylemiştim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1728238666962.webp

Yunus Akgün: "3 günde bir 4 günde bir maç oynuyoruz, bu gerçekten kolay değil. Yüksek tempolu maçlar oynuyoruz. Kazanmak önemliydi. Milli aradan sonra devam edeceğiz."

Hangi tarafta kendini daha iyi hissediyorsun?

Yunus Akgün: "Sol kanat az oynamıştım ama hocam bana neler istediğini söyledi, oraya alıştım, sağ - sol fark etmiyor. Her şekilde elimden geleni yapmak istiyorum."

Yunus Akgün: "Maç oynadıkça daha iyi Yunus olacağını söylemiştim. Kerem ile yarışıyoruz aslında. Bir o atıyor, bir ben atıyorum. Çok şükür iyi gidiyor. İkimiz aynı şekilde (Gülerek)"

hep iyiydi sadece güvenmedik

Aslan parçası helal olsun

her zaman boyleydi bu cocuk cok gec kullanmayi ogrendik aslina bakarsaniz iki sene kaybi var.
bu sekilde kesfedemedigimiz sans vermedigimiz kac tane alt yapi oyuncusunun kariyeri sondu gitti.

neden altyapidan gelen oyuncularin nerdeyse tamaminin sans eseri bir oyuncu sakatlanip yada transfer olursa ancak kendini gosterebildigini , israrla genc oyuncularimizi oynatip takima entegre edemedigimizi sorgulamamiz lazim.

icardo bile aşırtamazdı öyle güzel goldü performansta şahane. Takımda ki tam formda denilecek tek kişi şuan.

Bravo evlat

Barış ve keremden iyi yönleri top ayağına yapışıyor ve first touchları iyi. dar alanda da 2sinden iyi

Nereye genç monta ediyorsun. Bizim takımda iki maç kötü oynayan anında parçalanıyor. Bu ortamda genç değil, dünya yıldızları bile kaldıramıyor baskıyı... Takımdan giden rahatlıyor

şu berbat dönemin tek yüz güldüren noktası, hocanın da bu sezon şu ana kadar kulübe tek katkısı

Birde Gökdenize güvense orta sahaya direnç katacak kadar güçlü bir fiziği var.

Yunus Akgün. Mükemmelsin. Transferin dibi desek yeridir. Okan Hocamın elinde resmen Bernardo, Foden etkisi yaratıyor. Merkeze kıvrılması, adam eksiltmesi, bitiriciliği harika seviyeye gelmiş. Büyük bir değer ve kazanç bizim için. Maresca ile çok şey katmış kendine. Yetenek olarak daha iyisi yok. Böyle devam Galatasarayın çocuğu
InCollage_20241006_223429031.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün. Sana Yunus Foden veya Yunus Bernardo mu desek ne desek aslanım! Gerek Solda, Gerek Sağda hatta Merkeze kırılarak Hızı ve Yeteneğiyle ciddi fark yaratıyor. Bitirişi çok gelişmiş. Okan Hocadan, Maresca'dan ve Montella'dan çok şey katmış kendine. Böyle devam. Senle alakalı hayaller büyük
InCollage_20241006_223355797.webp

2018 yılında alt yapıdan çıktığı zaman söylemiştim. Belki bugün, belki başka zaman Yunus Akgün bu takımın yıldızı olacak demiştim. Biraz fazla bekledik ama beklediğimize değiyor. Leicester çok şey katmış, Okan Hocada çok doğru kullanıyor. Böyle devam Cimbomun çocuğu
FB_IMG_1728405422821.webp

2018 yılında alt yapıdan çıktığı zaman söylemiştim. Belki bugün, belki başka zaman Yunus Akgün bu takımın yıldızı olacak demiştim. Biraz fazla bekledik ama beklediğimize değiyor. Leicester çok şey katmış, Okan Hocada çok doğru kullanıyor. Böyle devam Cimbomun çocuğu Ekli dosyayı görüntüle 265350

geri gelmen ne hoş dostum. lütfen böyle aralar verme

Geri
Üst Alt