GSC Haber Yunus Akgün: "Mayıs'ta biz sevineceğiz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

1000155266.webp

Yunus Akgün: "İstediğimiz oyunu oynayamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Taraftarımız hiç merak etmesin; geçen sene de böyle bir şey oldu. Bugün üzdük ama mayısta sevinen biz olacağız. İçleri rahat olacağız. Üst üste 4, toplamda 26. şampiyonluğuna yürüyor bu takım. Mayısta biz sevineceğiz!"

Yunus Akgün: "Abdülkerim Ağabey çift sarıdan atıldı galiba. 17-18 yaşında bir çocuk, 30 yaşında adama ağza alınmayacak küfürler ediyor ama bizim oyuncumuz atılıyor. Biz en iyi şekilde Galatasaray'ı temsil edeceğiz ve mayısta sevinen biz olacağız."

Yunus Akgün: "Maç sonunda bir şey yoktu, ancak genç bir oyuncunun küfür etmesi ortamı alevlendirdi. Trabzonsporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Hakemle ilgili de söylemek istediğim bir şey var. Kalan maçları kazanmak istiyoruz; her şey bizim elimizde. Şampiyon biz olacağız."

Oğlum böyle oynarsanız Mayıs'ta değil bizi sevindirmek Mayıs'ta anca başkalarının sevinmesini bize izletirsiniz.

Şu feneri şampiyon yapmayın da ne halt ederseniz edin.

Messi de kısa ama bunun adımlama hatası çok fazla. Yetenekli ama güçsüz

Turuncu elma telefonunu ayrı saçını ayrı öpeyim senin top oyna top yoklara oynuyorsun bu sezon

Nisanı böyle geçerseniz olmaz ama.

Galatasaray Nisan’da maç kaybetmez Yunus

Nedense bu sefer inanmıyorum sana, kötü rezil bir durumdasınız sadece sen değil tüm takım başta hocanla beraber dökülüyorsunuz.

2.yari takim olarak iyidik 2.yaridaki oyunu ilk yari oynasak lazyonun 3 puanı imkansızdı

Para istemeyi biliyon az fiziken guclen. Geri kos. 35 lik adammisinda geri kosmuyor. İyi topcusun ama iyi profosyonel degilsin

8.5 oynatılmalı kanat olmuyor çok efor harcıyor bu da geri getiriyor.
Ek olarak ingiltereden geldiğindeki hali ile şu takımda zaman geçirdikten sonraki hali bayağı komik. Herifler nasıl kondisyon yüklüyorsa 1.5 sene falan sürüyor.

Oynadığın topa bakarsak önce kendi özeleştirini yapman gerekir.

Lafla peynir gemisi yürütmeye çalışıyor paşam!

İlkay'dan daha bitik nasıl olabiliyorsun fiziken çıldırtma adamı ya.

Kaybedilen bjk macindan sonra ayni sekilde konusmustu

Ardindan performans olarak da yükselmisti

Artik ayni performansi bekliyoruz

Geri
Üst Alt