Yunus Akgün: "Önümüzde büyük bir derbi maçı var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1726600938464.png

Yunus Akgün: "Daha önceden Kerem ile konuşmuştuk. Bugün nasip oldu. Ona hediye etmek istiyorum. Sözüm vardı ona. Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Oynadıkça daha iyi bir Yunus olacak! Takımıma daha çok skor katkısı yapmak istiyorum."

Yunus Akgün: "Önümüzde büyük bir derbi maçı var. Oraya lider gitmek önemliydi. Her şey güzel gidiyor. Önümüzdeki maçta daha iyi olacağız!"

Daha iyi olalım Unus um.

derbide sahada olmamalısın

Keremin emanetisin. Seviyoruz seni aslanım

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus Akgün. Aslanım benim. Muhteşem bir futbol, çok iyi bir özveri ve şahane bir gol. Bu sene hem kanatta, hem orta sahada ciddi alternatif olacaksın. Senin, Berkanın ve Yusufun varlığı çok değerli. Barış zaten as oyuncumuz. Yerlisarayı seviyoruz. Böyle devam
FB_IMG_1726601386507.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duzenli oynarsa hocanin dedigi gibi kolay top ezmiyor cokda seyyar gol pozisyonuna da giriyor sadece son vurusta panik yapiyor buda ozguveni eksik keremi bile gecebilir biraz kendine guvense

Duzenli oynarsa hocanin dedigi gibi kolay top ezmiyor cokda seyyar gol pozisyonuna da giriyor sadece son vurusta panik yapiyor buda ozguveni eksik keremi bile gecebilir biraz kendine guvense
Kereme göre topla ilişkisi daha iyi ama keremin gol vuruşları özellikle sürpriz çıkışları var asimetrik tahmin edilemeyen bir oyuncu Kerem

Yunusun yarım ayak oyuncu siye tabir ettiğimiz topu kendine yakın tutan sürerken ayağından açmayan bir oyuncu yusuf gibi ama daha tempolu kesinlikle sabırlı olmalı ve oynatmalıyız

Sonra 10 küsür ilk teklifte satılsın Avrupa’da devam etsin derim

Kereme göre topla ilişkisi daha iyi ama keremin gol vuruşları özellikle sürpriz çıkışları var asimetrik tahmin edilemeyen bir oyuncu Kerem

Yunusun yarım ayak oyuncu siye tabir ettiğimiz topu kendine yakın tutan sürerken ayağından açmayan bir oyuncu yusuf gibi ama daha tempolu kesinlikle sabırlı olmalı ve oynatmalıyız

Sonra 10 küsür ilk teklifte satılsın Avrupa’da devam etsin derim
Kerem evet 20 kusur gol katkisi yapiyor ama birde kaybettirdikleri var iki ucu sivri bicak gibi
Mentali gectim oyun olarak eksikleri cok fazla

Cok top kaybediyor ve bu toplari heryerde kaybediyor takim ataga cikarken sirti donuk kaybediyor Kanatta yuzu donuk aldiginda gereksiz toplari ileri sisiriyor

Bazen her aldiginda kaleye gitme hevesiyle kaybediyor gecen sene yedigimiz gecislerin en az dortte biri tek basina kereme aitti

Birde gol asist yapamadimi goze batiyor
Ben takim oyunu taraftariyim donen toplari alip surekli hucum mutlaka gol getirir

Takimda yildizlar Osimhen Mertens Icardi Ve Batshuayi hepsidr takim oyuncusu bencil asla degil

Baris Sallai Ve Sarayida bunlara ilave edersek yardimlasan basan isiran fizikende saglam bir takim olusturacagiz

Geri
Üst Alt