Yunus Akgün, PFDK'ya Sevk Edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza alması umrumda olacağından değil de bize küfüre yeltenen Hüseyin Yücel'i niye sevk etmemişler

Okan tedbirli, Şuayip tedbirsiz sevk edilmişti ikisi de ceza almamıştı ama bu sefer verecekler gibi
Bana ceza vermeleri için bi sebep söyle abi ne var bu paylaşımda? Küfür mü var hakaret mi var ne var ?

Şuna ceza çıkmamış sevk yapılmamış neyin cezasından bahsediyorsunuz. Paylaşımda 1 kelime de hakaret yok normal beste o kısmı kesmiş.

Paylasimda hicbir sey yok

Heriflerin serefsizligi yuzunden topcularimiza kizmayalim
Tabiki cezalık birşey yok da herifler organize suç şebekesi gibi. Topçu da biraz dikkatli olsun en ufak malzeme olabilecek şey vermesin yav bunlara. Başımızda zaten başkan yok ota b.ka ceza veriyorlar

8 maçta 5 penaltı alan takımla oynayacağız tabi ki ceza çıkacak. Çıkmayacak olsa sevk bile edilmezdi şu boş paylaşım için.

2 gün önceden jk itirazda bulunacak haberi çıktı, bizimkiler şimdi aksiyon alacakmış.

Oynadığımız oyunun en önemli parçasıydı bu sezon Yunus. 3 puanı da nah verirler bize o maçta.

TFF'nin bize bu kadar açık açık cephe aldığı bir ortamda biraz daha akıllıca hareket etmek lazım diye düşünüyorum. Aksi takdirde bütün cezalar üst perdeden esecektir. İlla laf sokacaksak bişey yapacaksak bunu daha zekice yollarla yapmamız lazım. Paye vermemek gerek

8 maçta 5 penaltı alan takımla oynayacağız tabi ki ceza çıkacak. Çıkmayacak olsa sevk bile edilmezdi şu boş paylaşım için.

2 gün önceden jk itirazda bulunacak haberi çıktı, bizimkiler şimdi aksiyon alacakmış.

Oynadığımız oyunun en önemli parçasıydı bu sezon Yunus. 3 puanı da nah verirler bize o maçta.
gerekirse taraftar gerekirse osimhen döve döve alacağız o eziklerden 3 puanı

Gel de bu haramzadelerin 7 ceddine küfretme. Orman çocukları senelerdir dalga geçiyor bizle bizim dursun izliyor

Paylaşımda resmi olarak küfür yok ki.

Mustafa Karataş denen weletin kışkırtmasıyla iş yapıyorlar

herşey bu kadar yolundayken ne gerek var beşiktaş'a koylu paylaşıma yaw ..
Ben cezayı hak etti demiyorum ama ligi tutmak için herifler bahane arıyor zaten niye malzeme verirsin ki

Zaten bu sosyal medyadan, cep telefonu görüntülerinden ceza alan bir tek biziz.
Diğerleri söver eder hiç ceza almazlar

herşey bu kadar yolundayken ne gerek var beşiktaş'a koylu paylaşıma yaw ..
Ben cezayı hak etti demiyorum ama ligi tutmak için herifler bahane arıyor zaten niye malzeme verirsin ki
Yunusun yaptığı ergence bir hareket. Ne gerek var yav. Biliyorsun ki adamlar ceza gerektirmeyen şeye bile ceza çıkarttırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt