Yunus Akgün: "Puan farkını 8'e çıkardık"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20241222_182344.jpg

Yunus Akgün: "Müthiş mücadele ettik. Çok güzel sonuçla kazandık. Puan farkını 8'e çıkardık. Büyük bir avantaj sağladık. İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarı daha iyi oynayıp kazandık. Berat'a hayırlı olsun, gelecek vaad eden futbolcularımızdan. Yengem ameliyat oldu, ona selam olsun, gol atarsam ona hediye edecektim, hediye olsun."

Yunus Akgün: "Galatasaray altyapısından yetişmiş bir olarak benim için çok önemli. Çalışmaya devam ediyorum ekstra olarak. Onun meyvelerini yiyorum. Hedeflerim var. Daha çok gol atıp katkı yapmak istiyorum."

Alt yapıdan veya yerli oyuncunun farkı bu. Durumun ciddiyetin farkında

Bosver puan farkini, sen nasil biseysin Yunus?

Kiralanmalı
Güçsüz bencil futbol bilmiyor diyordunuz

Sayende emeğine sağlık Yunus..20 yıl bile geçse bu ilk yarida verdiği katkı performans unutulmaz. İstikrarlı şekilde devam ederse efsanelerimiz arasına girecek.

senin etkin çok büyük ama sözleşme 5 yıllık...

Türk futboluna her sene bir yıldız armağan ediyoruz.

Öyle Kerem, Barış gibi değil saha dışında da kudurtucu bir tarzı var.

Yunus Akgün. Yerli Messi diyoruz ama Yerli Maradona performansı izletiyor bence. Kusursuz bir gol ve yaptığı asistler harikaydı. Her maçta dahada üstüne koyuyor, her maç daha da büyük oynuyor. Yerli oyuncular içinde bir sezona böyle ağırlık koyan birini hiçbirimiz görmemiştik. Harikasın Yunusum -aqex33.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha devre bitmeden 15 gole direkt katkı. 24 yaşında, üst düzey şut ve çalım yeteneği olan, Messivari bir sol ayağa sahip yerli bir oyuncu kazanmak inanılmaz önemli bizim için. Galatasarayın alt yapısından çıkman daha de değerli, Harikasın Yunus Akgün harika! 20241223_101207.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alt yapıdan oyuncu çıktığında sanki kendi çocuğun bu şanlı formayı giyiyormuş gibi hissediyorsan bil ki işte sen gerçek Galatasaraylısın.

Ne demiş Baba Gündüz: "Galatasaray bir his takımıdır."

(Not: Bu postun Yiğit KARAGÖZ ile bir ilgisi yoktur.)

Son maçlarda 2.yarılar düşüyordu oyundan.dün ise 98.dkda geriye deparla yardıma geldi.demek ki dinlenmek bazı oyunculara ciddi manada yarıyor

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Geri
Üst Alt