Yunus Akgün Roma'nın Yeni Mücevheri Olabilir!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1540505086931.webp

Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve teknik direktör Fatih Terim'in hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde süre verdiği Yunus Akgün, İtalyan basınının da dikkatini çekti.

Galatasaray'ın altyapısından yetiştikten sonra bu sezon A takımda forma şansı bulan Yunus Akgün, gösterdiği gelişimle İtalyan basınının da dikkatini çekti.
Teknik direktör Fatih Terim'in bu sezon hem Spor Toto Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde süre verdiği 18 yaşındaki futbolcuyla ilgili Tutto Mercato Web adlı haber portalı özel bir haber yayımladı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Roma Sportif Direktörü Monchi, Cengiz Ünder transferinden sonra Türkiye'deki genç yetenek arayışlarına devam ediyor. Monchi'nin yeni hedeflerinden birinin de Yunus Akgün olabileceği belirtildi. Galatasaray'da bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde forma şansı bulan genç futbolcunun sağ kanatta görev yaptığı ve yetenekleriyle Roma'nın yeni mücevherlerinden biri olabileceği vurgulandı.

Galatasaray altyapısında futbola başlayan Yunus Akgün, bu sezon Fatih Terim tarafından A Takım kadrosuna alındı. Sağ kanatta görev yapan genç futbolcu Süper Lig'de 3 maçta 20 dakika forma şansı buldu ve 1 asist yaptı. Yunus Akgün, Şampiyonlar Ligi'nde de Schalke maçında son 5 dakikada sahaya girdi.

futbol arena-dış haberler

Ekli dosyalar

• fft226_mf12056474.webp
    fft226_mf12056474.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 107
Olur tamam ocakta gelip 15 milyon euroya alsınlar

30 m euro + sonra ki satıştan %20 olabilir onun dışında tüm tekliflere kapalıyız

Önce Cengiz gibi kendisini göstermesi lazım.Bu sene değil ama seneye artık patlamayı yapması lazım

aynen,oynasın da biraz hele
Bir de ben hemen satma peşinde değilim 3-4 sene oynar 22-23 yaşına kadar ciddi katkı versin zaten başarılar yakaladıkça bonservisi de uçar bugün Cengiz için 50-60 m euro rakamları konuşuluyor şampiyonlar liginde ona güzel piyasa yaptırırız

Yunus Akgün olmaz ama Yunus Belhanda var isterseniz Roma.

Yunus şalke maçında oynadı mı? Yemin ederim sonuna kadar izledim, ne ara girdi oyuna

15 milyon euro en az dursun dönemi gibi 2.5 a oyuncu kaptırma devri bitti artık

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aç gözlülüğe gerek yok 15 versinler herkes mutlu ayrıldın sonra bir yunus daha yetiştirelim. Scoutu yenileyelim o parayla daha iyilerini alıp gelsinler. Sabah bir video izledim adamlar brezilyadan oyuncuyu almışlar getirmişler danimarkaya top oynatıyorlar canavar gibi de velet.
Lan kendimi kesecem ha

Aç gözlülüğe gerek yok 15 versinler herkes mutlu ayrıldın sonra bir yunus daha yetiştirelim. Scoutu yenileyelim o parayla daha iyilerini alıp gelsinler. Sabah bir video izledim adamlar brezilyadan oyuncuyu almışlar getirmişler danimarkaya top oynatıyorlar canavar gibi de velet.
Lan kendimi kesecem ha

Keşke satsak ve o parayı full altyapıya aktarsak gerçekten deli topçular çıkar sağa sola gitmeye gerek yok cevher var ama işte kazmıyoruz mal mal işler peşindeyiz.

Yunus daha vasat sinan gümüş var onun olmuşu 12 m euroya bırakırız

Keşke satsak ve o parayı full altyapıya aktarsak gerçekten deli topçular çıkar sağa sola gitmeye gerek yok cevher var ama işte kazmıyoruz mal mal işler peşindeyiz.
fırat güllüyü önce a takıma cıkaralım.lincolnden sonra göze hoş gelen ender yeteneklerden.yabancı forvet ve ortasaha bulmalıyız

Bakıyorum yine hayaller kurmaya başlamışsınız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt