Yunus Akgün vs Kerem Aktürkoğlu

Yunus Akgün vs Kerem Aktürkoğlu

• Kullanılan toplam oy
    35
yunus ile daha iyi hücum edilir.
kerem ile daha fazla gol atılır.

yunus şu an bir çıkış yakaladı fakat kerem son 2 sezonun en çok tabela yapan yerli oyuncusu. an itibariyle, kerem. bu futbolunu 2 sezon daha izletebilirse, yunus.

yunus ile daha iyi hücum edilir.
kerem ile daha fazla gol atılır.

yunus şu an bir çıkış yakaladı fakat kerem son 2 sezonun en çok tabela yapan yerli oyuncusu. an itibariyle, kerem. bu futbolunu 2 sezon daha izletebilirse, yunus.

Kerem ile eğlenilir
Yunus ile evlenilir

Mi demek istedin

Kerem 24 erzincanspor gibi bir takımdayken bile topu ayağına aldığında “ben kaliyeliyim ve bir gün yıldız olabilirim” hissiyatı veriyordu. Yunus ise iyi oynadığında bile top ayağına geldiğinde ne yapacağını bilmeyen paniklemiş bir sabri sarıoğlu imajı verdi hep.

Barış Alper ile kıyaslanması daha doğru olur. Çalışkanlıkla birlikte verimli bir topçu olabilir.

Kerem 24 erzincanspor gibi bir takımdayken bile topu ayağına aldığında “ben kaliyeliyim ve bir gün yıldız olabilirim” hissiyatı veriyordu. Yunus ise iyi oynadığında bile top ayağına geldiğinde ne yapacağını bilmeyen paniklemiş bir sabri sarıoğlu imajı verdi hep.

Barış Alper ile kıyaslanması daha doğru olur. Çalışkanlıkla birlikte verimli bir topçu olabilir.
Yav sen keremi erzincanda izledin mi konuşuyon
Valla hayatınız kolpa

İkisi çok farklı profilde olduğu için net kıyaslamak doğru değil.

Yunus bir kere çok az top kaybı yapıyor aynı zamanda dar alanda inanılmaz etkili bir futbolcu

Kerem tam tersi çizgi ve geniş alan bulduğu zaman geçiş futbolunda çok etkili bir futbolcu aynı zamanda iyi bir şutör.

İkisininde kadroda olmasını isterim, 4-4-2'yi Kerem'le oynamayamazdık ama Yunus ile oynamak mümkün olabiliyor.

akgün tabii ki, her zaman daha iyi oyuncuydu, adanada izlemiş olanların bilecekleri üzere. bitiricilik problemi yüzünden önplana çıkamadı hiç ama yavaş yavaş bunu da aşıyor gibi
dün attığı messi golünde goool diye bağıramadım, sadece sakin bi tebessüm oluştu suratımda, öyle uzun süredir beklenen otentik bi tatmin anı gibi oldu benim için. inş konsantrasyonunu bozmadan devam eder, çıkabileceği seviyeleri merak ediom

Geri
Üst Alt