Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıldırım'ın gitmesi bizim açımızdan iyi olabilir ancak daha kötü bir durum var. Artık hakemleri iyice sindirecekler. Düşünsenize biri rapor yazıyor gönderiyor, beğenmiyorlar tekrar rapor istiyorlar ancak yine raporun aksini uyguluyorlar..
fener elle kolla, rakibi döverek gol atarken iyi. Webo, Sow gibi topçu kılıklılar karambolde ya faul yapar ya kendini yere atar kimsenin sesi çıkmaz. Caner neredeyse her maç sarı, 3 maçta bir kırmızı yemesi gerekirken hakemler elini cebine atmaktan korkar. Egemen'e dikkat edin iki cezasahasında da kasap gibi, tıpkı futbol özürlü Alves gibi ama kimsede ses seda yok..
fenere yanlış oldu mu hemen linç..
Şikecilere sahip çıkan, kollayan, destekleyen kim varsa...
İlahi adalet bugün olmaz yarın yakar canlarını..Bu sene hem şampiyon olalım hem de şikeciler küme düşsün yani hak yerini bulsun başka bir şey istemiyorum.
Ülkenin en büyük sorunu hakem sorunsalı bence. Bunun üzerinde durulmalı gerekirse yabancı hakem getirsinler. Şu forumdan bile en az bu ve bunun gibiler kadar maçı yönetebilecek kişi sayısının az olduğunu düşünmüyorum.
Gerek oyun akışı, gerek hatalı kararlar skora direkt etki ediyor. Bizim de başımız yanıyor bu sebeplerden. Hakemlerin - MHK'nin - TFF'nin futbola en az etki yaptıkları, sadece görevlerini yaptıkları, temiz, adil bir yönetim istiyoruz ÇOKK MUU?
Sadece oyuncuların sahadaki mücadeleleri kazansın başka bir şey değil. YETER!