Yusuf Demir, Basel’de Tutunamadı

Trabzonlu zaten sutlayamim ts e ugurcani versinler

Gecmiste yusufu degerlendirirken messi ile hazard arasinda bir yere koymuştum.

Bana sorarsaniz bu cocuk hala yetenekli biraz üstune gidilirse emre mor ile salih ucan arası birseye dönüsebilir.

Kimse bir şey yapamaz bu arkadaşa. Kendisi kafasını futbola verdiği an zaten başka bir şey yapmasına gerek yok.

Zayiflamali yada biraz kas azaltmali. Ilk ciktigi dönem videolarina bakarsak, orda daha zayif ve cevik duruyordu. O halde bile asiri hizli sayilmazken, niye böyle kas yapip cevikligini cöpe atti anlamadim.

Üçgen vücut olması iyi değil gibi duruyor bence de

O üçgen vücudu yapmış olması ise iyiye işaret, tembel bir herif değildir en azından

Bana sorarsaniz bu cocuk hala yetenekli biraz üstune gidilirse emre mor ile salih ucan arası birseye dönüsebilir.
Carrusca-Ontivero arasında yerini aldı bile, geçmiş olsun!;)

Barca denemesi açısından benzer durumdaki Emre Demir FB ye bedavaya geldi, şimdi Ümraniye' de kiralık. Biz bu sevimsizin neyine güvenerek 6 m bonservis ödedik acaba?..

Bomboş transferdi zaten. Plansız transferlerle sokağa atılmış para. Denetleyen, eleştiren olmayan ortamda doğal.

Şöyle de komik bir durum var; konu o noktaya geldiği zaman, ortaya ''Yatırımlık oyuncu almak bize yaramıyor; Cicaldau-Morutan- Yusuf Demir alındı da n'oldu?'' ezberi bırakılıyor...

Yahu olacak adam var, olmayacak adam var. Aynı argümanın seneye Eyüp için de söylenmesine şaşırmam. İnşaallah yıldızı parlar ama Eyüp belki de Dünyanın neresine giderse gitsin üst seviyeye çıkamayacak. Öyle ''Sür sahaya, sabret, tutmamasına imkan yok'' demekle olmuyor bu işler...

Rapid Wien geri gönderin orda parladi belki bir ikinci patlama yasarda zararsiz bir takima satariz

hazard.jpg
NK2Djr8M93c3CNVjbz5DpiF8X47ZFHYI0pF7iRir.png
Adsız.png

Bu çocuk Barcelona'dan gönderilmeyi kaldıramadı bence.

Küçük yaşta büyük kulüp yapıp düşüşe geçmiş oyuncuların tekrar çıkışı yaptığı nadirdir. Sorunu kastan ziyade mental olabilir.

Geri
Üst Alt