Yusuf Demir'in Menajeri: "Yeni kural Türk futbolu için hayırlı olsun. Yusuf kalmak istiyor"

Onlar oynayip gelisti yedek oturarak degil

Yusufun oynama sansi yok dursun sevdalisi kardes

Barış Alper daha bu sene Ocak'ta oynamaya başladı. Kerem de ilk yıl kulübedeydi. Benim demek istediğim oyuncu eğer ışık verirse ki bunu görmek için Eylül'e kadar hatrı sayılır süre verilip Mertens'in arkasına yazıp ciddi süreler vermekten geçiyor.

6.5 milyon euroluk yatırım var ortada bunu Cenk Ergün almadı o yüzden gözünüze batmıyor olabilir ama faydalanmak zorundayız.

Barış Alper daha bu sene Ocak'ta oynamaya başladı. Kerem de ilk yıl kulübedeydi. Benim demek istediğim oyuncu eğer ışık verirse ki bunu görmek için Eylül'e kadar hatrı sayılır süre verilip Mertens'in arkasına yazıp ciddi süreler vermekten geçiyor.

6.5 milyon euroluk yatırım var ortada bunu Cenk Ergün almadı o yüzden gözünüze batmıyor olabilir ama faydalanmak zorundayız.
Evet başkanın aldı bunu

Nasil diger transferleri ETye degil ona yaziyosan bunu da dursuna yazacaksin

Olm +2 içinde olup tribünde oturmak için mi sevindiniz.

Çok iyi oldu. Kanat ve 10NO yu yedekler.

Kalmasın efendim, geldiği ilk günden beri kafası asla burada olmadı, melankolik bir kişilik.

Artik ya varolma yada kayolma savasin icine girmesi gerek

sergio, Tete falan kadroda tutulmamalı. Bu maaşları alan adamları kadroda tutarsan 3 kuruşa oynayan Barış’a, Kerem’e, Kaan’a haksızlık oluyor. 21 yaşındaki gençlere haksızlık oluyor. Taraftarın sinirlerini zıplatıyor. Paralarını veriyorsan bile senden uzak olsunlar. Üzücü olan tarafı ise hala leş gibi sözleşme hataları yapıyor olmamız. En son Batshuayi. Göreceksiniz 1 sene içinde bu adama niye 3 senelik kazık sözleşme yapıldı diyeceksiniz. Biz yöneticileri tarafından en çok kazığa maruz kalan kulübüz. Görünen o ki değişmeyecek bu.

kurala bak anasını satim ana baba türk, milli takım gel oyna demediği için sen yabancısın deniyor adama.

Kalsın bence de ama Okan sevmiyor bu çocuğu 3-5 maç anca oynatır

kurala bak anasını satim ana baba türk, milli takım gel oyna demediği için sen yabancısın deniyor adama.
Anası kazak, babası kazak, doğum yeri kazakistan olan zaynedinov mudur nedir.. O ise Türk sayılıyor, yemin ederim insan haklarına başvursa kazanır

Son aciklanan yabancı sınırı aynen geçerli olacaksa, takımda kalması hiç kendi hayrina değil. Tribünde oturmanın ona hiç faydası yok. Umarım oynama garantili iyi bir takıma kiralanır. Ödenen bonservisi biraz kipirdarsa çıkarır.

Bu adamdan umudunuz falan olmasın birşey olmaz bu çocuktan mental sorunları var ve düzelmez.

Halil Dervişoğlu'nun 3 kez şans bulduğu bir takımda Yusufa' ikinci şans verilmeli.

Geri
Üst Alt