yusuf dikeç

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları sırasındaki elleri cebinde rahat duruşu dünya çapında paylaşım rekorları kırıyor.

Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan ikilisinden oluşan Atıcılık 10m Havalı Tabanca Karışık Takımımız gümüş madalya kazanmış ve bu madalya aynı zamanda olimpiyat tarihimizin atıcılıktaki ilk madalyası olarak tarihe geçmişti.

20240801_001810.webp
images

bütün gün evde oturup ekipmanıyla antrenman yapan obez sırp hanım yedi astsubayımızın altın madalyasını. şaka maka ekipman yoksunluğumuzla amerikalılarla suya giren kenyalı yüzücü gibi kalmışız ama alışılmışımız olan bu kadar ilgisiz ortamdan vatanı için madalya çıkaran ekibimizi güzel ellerinden öperim. gururlandırdılar.

kral sonraki olimpiyatlara full teçhizat gidip altınla dönmeli

Ekipmanla alakası yok. Nasıl rahat ediyorsa öyle atıyorlar. Çift oldukları için yanında ki kız kötü attı o yüzden ikinci oldular. Karşısında ki Sırp kadın acayip iyi atarak taşıdı tek başına.
valla hiç anlamıyom, yalan olmasın tercihen olduğunu bile çakmamıştım ayar yiyene kadar. yine de ekipmanın bi getirisi vardır hocam yav, özellikle lens zımbırtısının sanki. bence bizim hanım yarışmacımız iyiydi, onlarınki adamdan da iyiydi. astsubayımız 11'leri zorlarken birden 7.3 mü ne attı orda kafaca kaybettik geri toparlayamadık. yazık oldu 16-4 kaybetsek bu kadar koymazdı.

valla hiç anlamıyom, yalan olmasın tercihen olduğunu bile çakmamıştım ayar yiyene kadar. yine de ekipmanın bi getirisi vardır hocam yav, özellikle lens zımbırtısının sanki. bence bizim hanım yarışmacımız iyiydi, onlarınki adamdan da iyiydi. astsubayımız 11'leri zorlarken birden 7.3 mü ne attı orda kafaca kaybettik geri toparlayamadık. yazık oldu 16-4 kaybetsek bu kadar koymazdı.
Estağfurullah ayar verme açısından söylememiştim. Sadece bu şekilde de cikabiliyorlar anlamında demiştim bizim kızda vardı mesela teçhizat.
7.3'u kiz atti hatta bir tane de 8 civarı atmıştı. Orada kırıldı zaten. Bizim astsubayın son atışı 8 civarındaydı.
Bizim atıcı asker kökenli nasıl alistiysa öyle devam ediyordur. Daha önce de sürekli katılıyordu olimpiyatlara ilk kez madalya aldı. Umarım devamında altın ile tamamlar.

1.likten daha değerli bir ikincilik oldu bildiğin adam dünyada ünlü oldu çoğu kişi alıntılayarak övüyor.

ayrıca askeriyeden emekli olduğu rütbe başladığı yerden çıkabileceği en yüksek rütbe galiba

Geri
Üst Alt