Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.338
- 44.226
- 2.388
bu ne yaHakem pozisyon kaçırdı diye mi maçı sattı kaleciniz
3 gol yiyip daha ne ağlıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne yaHakem pozisyon kaçırdı diye mi maçı sattı kaleciniz
Yüzünüzü yıkamadan mı mesaj yazdınızHakem pozisyon kaçırdı diye mi maçı sattı kaleciniz
Yüzünüzü yıkamadan mı mesaj yazdınız
Hakem pozisyon kaçırdı diye mi maçı sattı kaleciniz
bu ne ya
Türkçesi, gördüm ama çalmaya korktum özür dilerimdir.
Her hafta aynısı oluyor yav.3ücü gol satış değil bence - tamamen acemilik , kalecinin gelen orta sert topa pas denediği saniye belliydi o hatanın olacağı
ileri dikmesi lazımdı. konyalılara bir şey bulmuyorum.
zaten çoktan 10 kişi kalması lazımdı fenerin, 3-2 den sonra 3-3 potansiyeli ve 10 kişi olayıda kenara atıldı.
son hafta diye VAR hiç yoktu zaten ne bizim maçta ne burda...
genel anlamda haklısın da dünkü gole bir şey bulmuyorum açıkçası yav, dümdüz kabızlık.Her hafta aynısı oluyor yav.
Acemilik galan hikaye, bu pressin babasını biz yapıyoruz. Hiç gördün mü 3 hafta üst üste hediye edilen topları.
Messi çıkıyor içlerinden kaleci çalım falan atıyor.
Bizim de maçımız var o maçta kalecinin garanti paslarını izleyeceğiz.
VAR sadece fener lehine devreye giriyor. Ya fenere penaltı veriyor, ya da rakibin golünü iptal ediliyor. Açık ara şike yapılıyor. Bunu göstere göstere yapılıyor. Kimse de bişey yapmıyor. UEFA'ya taşımak gerek bu konuyu çünkü VAR'ı kötü niyetli kullanıyorlar. Bakın bu şekilde giderse 2 maça bakar puan farkının kapanması.
Aynen oyle. Ama bu is iyice can sIkmaya basladi gercekten. Buna dur denilmesi lazim. Kodumun $ikeci pislikleri her gecen gun eli buyutuyor. Vallahi ben iyicene sIkildim bu isten. Fener maclari artik resmen onceden kurgulanmis bir simulasyona dondu.VAR devreye giremez saçmalığı zaten bu yüzden çıktı. VAR ilk çıktığında neredeyse her pozisyon için çağırıyordu hakemleri ve şikeciler az kalsın küme düşecekti.
Sonra VAR’a giden hakemlerin notlarını düşüreceklerini açıkladılar ve ardından gri pozisyonları orta hakeme bıraktılar. Yani gri dedikleri her pozisyonu şikecilerin lehine be bizim aleyhimize değerlendiriyorlar.
Dünkü şerefsizler gibi yönetenler 1-2 hafta sonra görev alırlar ama bizim lehimize veya şikecilerin aleyhine küçük hata yapanlar haftalarca maç alamıyorlar. Bunu bildikleri için zaten iyi olan hakemler bile korkudan ve kariyerleri için böyleler. Avrupa maçlarında iyi maç yönetiyorlar mesela. Ama adamları tehdit eden heriflere ceza vermeyen bir fenerasyon varken daha kötü yönetimler görürüz