Yusuf Günay: "Biz Galatasaray'ın menfaatleri için en iyisini yaptık"

Mehmet Mehmetoglu

Bir ihtiyacın olursa, biz buradayız kardeş
Yönetici
Moderatör
Katılım
18 May 2011
Mesajlar
41,810
Puanları
573
Yaş
32
Konum
.
Yusuf Günay: "Galatasaray bu sene şampiyonluğun en büyük adayıdır. Florya'da yeni bir yapılandırmamız mevcut. İdari ve sportif yapılandırma konusunda bazı kararlar aldık. Bunları uygulamaya koyacağız. Hocamız zaten Türk futbolunun 1 numarası."

Yusuf Günay: "Herkes görevinin başında. Tam konsantrasyon ile sezonu başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz."

Yusuf Günay: "Dün başkanımızın başkanlığında hocamız Fatih Terim, Kaan Kançal ve Abdürrahim Albayrak ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik. Gayet güzel bir toplantı oldu. İşin doğrusu bu. Aramız kötü demek tamamen spekülasyondur. Galatasaray şampiyonluğun 1. adayıdır.''

Yusuf Günay: "2018 Ocak ayınca Mustafa Cengiz göreve geldiğinden beri 6. transfer dönemimiz. Genel olarak bakarsak toplam 42 M €'luk oyuncu aldık. 62 M €'luk adam sattık. Yani 20 M € artıyla kapattık."

Muhabir: "Transfer yapılmadı diye dün sosyal medyada bayağı tepki aldınız, düşünceleriniz nedir?" Yusuf Günay: "Biz Galatasaray'ın menfaatleri için en iyisini yaptık."

Yusuf Günay: "Galatasaray pandemide artıyla kapattı. Bu cidden çok önemli. 6 aylık pandemi döneminde biz artıdayız. Yeni gelir kaynakları bulduk. Bunu yapan bir kulüp var mı?

Yusuf Günay: "Yönetime geçtiğimizde borcumuz 300 Milyon Euro'ydu, şuan ki borcumuz 200 Milyon Euro."

Yusuf Günay: "Galatasaray'da kaos yaratmaya çalışıyorlar. Başta Fatih Altaylı, Mustafa Cengiz'e hakaret etmektedir. Sadece bize değil bütün yönetimlere hep bu hakaretleri etmiştir. Yönetimlere her alanda köstek olmaktadır. Bu basın özgürlüğü değil. Bu düpedüz hakaret."

Yusuf Günay: "Ben Falcao'ya öyle bir şey demedim. Ben demeden bunun üzerine senaryo kurmak ayıptır. Ben annemi yeni toprağa verdim. Bunun üzerinden anneme küfrediyorlar.''
 
Son düzenleme:

Ersin Uslu

Tecrübeli Üye
Katılım
18 Ağu 2011
Mesajlar
2,049
Puanları
353
Defolun gidin klübümüzden namussuzlar

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

İlter Can

Kırmızı Üye
Katılım
6 Ağu 2019
Mesajlar
553
Puanları
173
Konum
antalya
Kadro 10 numara daha da başarısızlık gelirse Fatih Terimi bilin demiş.

Geçen açıklamalara hocanın dediği gibi alınmışlar.

Biraz da biz gıdıklayalım bakalım demiş.
 

Melih Peker

GSC Efsanesi
GSC Efsanesi
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
65,296
Puanları
573
Yaş
40
Konum
Dubai
lan koala surat sokağa ne yüzle çıkacasın sen onu söyle önce !
 

Barbaros Kaplan

Cezalı
Aslan Üye
Katılım
15 Ocak 2012
Mesajlar
8,714
Puanları
423
Bodrumdaki yatından yazmıştır.Futbolu bilmeyen adamlar para koyacaklar diye yönetime geliyor.Aksine geldiklerinde para da vermiyorlar futbolu zaten bilmiyorlar.
 

Enes Dalmış

Şef Gümüş Kıvrım
Katılım
29 May 2015
Mesajlar
29,312
Puanları
478
Konum
Uzunyayla
Harcama limitini bahane ediyorlar şaka gibi, ulan bu harcama limiti bir tek bizim için mi geçerli ? çünkü en yüksek harcama limiti bizde olduğu halde bizim haricimizde geri kalan 20 takımın hepsi transfer yaptı
 
Üst Alt