Yusuf Günay: "Biz Galatasaray'ın menfaatleri için en iyisini yaptık"

Kaos istiyoruz ki , bir sonraki gelecek yonetim ayagini denk alsin. Adam akilli isler yapsilarki taraftari karsilarina almasinlar.

--Galatasaraylı yöneticilerin 'Bizde transfer bitmez' açıklaması--

Ali Ece: "Ben hayatımda böyle bir şey duymadım. Bu, yöneticiler için başarısızlığın itirafıdır. Transferin bitmesi gerekiyor, sizin işiniz bu."

Transfer yapmadınız bari delikanlı olunda milyonlarca taraftarı milyonlarca insanı daha fazla üzmeyin bırakın gidin istifa edin düşün yakamızdan.

Ya çıkın adam gibi yapamadım deyin kardeşim hani tek derdiniz Galatasaray’dı? Yapamadık deyin istifa edin

azicik delikanli olunda yapamadik sictik deyin

1-2 takviye olsa UEFA'da yolumuza devam etmek yayın gelirleri ile 10 m eu + prestij
Ligde her galibiyet 3 milyon tl + prestij +3 puan + şampiyonluk
sizin sıfatınızı seveyim

Federasyon limit hakkında açıklama yapacakmış hahahahaha:puhaha::puhaha::puhaha:
Ponçik Yusuf Fenere ceza vermelerini falan bekliyor herhalde.

Yapılandırma transfer yapmamak mı yani bu mu plan abv arkadaş bu yüzsüzlüğe küfür etsem ne olacak yani,forvetsiz şampiyon olma projesi bitti sırada ortasahasız şampiyon olma projesi başladı kulaklarınızın çınlamasi hiç bitmeyecek..

Arkadaş, hiç bir şey yapmamayı icraat sanıyor.

Yusuf Günay: Göndermek istemediğimiz 1-2 oyuncumuza teklifler geldi ama biz ve sevgili hocamız bunu istemedi. Satmak istediğimiz oyuncular elbette oldu ama onlara da talep yoktu. O futbolcular için Dünyanın hiçbir yerinden herhangi bir teklif gelmedi.

Belhanda satışı yine engellenmiş olabilir mi acaba

Elimizdeki bazı oyuncuları bir şekilde pazar yaratıp, gerekirse menajerler ile anlaşıp satmaları lazımdı. Yıllık ücretler yüksek, kabul ediyoruz ama bir şekilde yapılabilirdi. Görüyoruz işte, yapan yapıyor. Oyuncuya bir çok talip olsa ben de satarım zaten. O koltuklarda oturup reklamınızı yapıyorsanız hakkını vereceksiniz.

Kısaca, istifa edin. Defolun gidin

En kötü pamuk eller cebe girmeliydi

Mesele kar etmekse Marcao ve Luyindama’yı satıp Donk ve A. Çalık’la da oynayabilirdik. O zaman en büyük en muhteşem karı yapan yönetim olurdunuz.

Yusuf Günay: Göndermek istemediğimiz 1-2 oyuncumuza teklifler geldi ama biz ve sevgili hocamız bunu istemedi. Satmak istediğimiz oyuncular elbette oldu ama onlara da talep yoktu. O futbolcular için Dünyanın hiçbir yerinden herhangi bir teklif gelmedi.

Belhanda satışı yine engellenmiş olabilir mi acaba

Elde 4 ortasaha kalmış Belhandanın elbette satılmaması gerekiyor.

Yahu bırakın bu saçma sapan açıklamaları
Taraftar istemezse gideriz diyen siz değil miydiniz
Hadi şimdi güle güle

Geri
Üst Alt