Yusuf Günay: "Sponsorluk ile ilgili Katar'dan Kazakistan'a kadar yoğun bir çalışma içerisindeyiz"

O rakamların yarısını zor bulurlar.

Telekom 10
Forma 5

Maksimumumuz idi.

13 Milyon Euro edecek hangi başarıyı kazandık Avrupa’da son 5 yılda.

Üstüne bir de gerzek gibi TL üzerinden senelik 2 Milyon Dolar eden (şu an) forma ana sponsorluğu imzalayıp marka değerini de düşürdük( NEF’in verdiği rakam.

O rakamların yarısını zor bulurlar.

Telekom 10
Forma 5

Maksimumumuz idi.

13 Milyon Euro edecek hangi başarıyı kazandık Avrupa’da son 5 yılda.

Üstüne bir de gerzek gibi TL üzerinden senelik 2 Milyon Dolar eden (şu an) forma ana sponsorluğu imzalayıp marka değerini de düşürdük( NEF’in verdiği rakam.
Vodafone nun besiktasa sponsor olduğu dönemde (Ağustos 2013) beşiktaşın avrupada ne basarisi vardi

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimi tebrik eder ve selçuk adına teşekkür ederim!

Yapacakları yeni anlaşmalar ile selçuk'un maç başı parası çıkmış olacak ve kendisi ile yeni sözleşme imzalamak için önümüz açılmış olacak.

5 yıl forma 15 milyon dolar
10 yıl stadın isim hakkı 70 milyon dolar.
Toplam 85 milyon dolar gelir,bu yönetim ancak bunu başarabilir.

Sponsor bulunmaz birader nereden cikti bu klise anlamadim

Sana sponsor olacak/olma niyetinde firmalara kendini sponsor olunacak hale sokarsan , sponsor seni bulur

Sponsorluk reklam ve geri donus icin yapilir.
Yani talep senden degil sponsor olmak isteyenden gelir

Kapiyi calip "para verir misiniz" denir mi yahu ?

Para yatirilmaya deger bir hale gelirsen zaten para da gelir

Argumanlarına genel olarak katılıyorum Sinan, ama yonetimin arayış ve çabalarını da takdir ediyorum.

Nasıl ki RTE yabancı yatırımcılara , "gelin Turkiye ye yatırım yapın, su su cazibeler var diye " cagrı yapıyorsa, Mustafa Cengiz'in de benzer sekilde markamızı pazarlaması gayet dogaldır. Ve neticede win-win esasına gore yatırımcı (sponsor) ve kulup fayda saglayacaktır.

Tabii ki su aralar marka degerimiz çok dustu maalesef.. Bir zamanlar Avrupa nın tepesindeydik.. O UEFA ve Super Kupa yı kazandıgımız yıllarda bu calışmalar yapılsaydı, muthiş rakamlara sponsorlar bulabilirdik.

Yine de UEFA ve Super Kupa kazanmış ilk ve tek Musluman Kulubu olma unvanımızla Katar, BAE, Azerbeycan, Kazakistan gibi ulkelerin buyuk firmalarından biri / birkacı ile çok iyi anlasmalar yapılabilir..

Yuruyedur Cengiz Baskan..

Galatasaray Socar Stadı olsaydı hoş olurdu

Bak fb basket takimi surekli tepeye oynuyor , simdi de beko sponsor olmus

Gidip beko ya "abi allah askina 3-5 bir sey at da corbamiz kaynasin" mi demislerdir ?

Kendi duzeyini sponsor ilgisi cekecek noktaya yukseltemezsen , sirf olmus olsun diye birisi yok pahasina sponsor olur , onu da hakli olarak begenmez burun kivirirsiniz
Bekonun sponsorlugu sasirtici oldu gercekten

Geri
Üst Alt