Kusura bakmayın sevgili moderatörler..Başka türlü kendimi rahatlatamıyorum..
Bunların alayı kansız..
Bu şerefsizin açıklamalarıyla çok net Galatasarayın alehine nasıl çalıştıkları belli oldu..
Ulan şerefsiz monitöre bakıpda hala yanlış kararlar veriyorlar diye örnek vereceğin maç trabzon değil konya maçımızdaki pozisyondur..trabzon maçındaki pozisyonun az veya çok tartışması vardır..Ama konya maçındaki pozisyonun tartışması sana göresi bana göresi yoktur..
Yapılan açıklama tam bir rezillikdir.Yaptığı açıklamayla kendilerini belli ettiler.Ama bizi adam gibi savunan olmadığı için göstere göstere yapmaları çok normal.
Şimdi yusufun yaptığı bu açıklamaya öyle güzel bir cevap verilir ki ama malesef bizim başımızda bunu yapacak çapda adam yok.Zorla taraftar baskısıyla nadiren hak arayan sözde Galatasaraylı kişiler var başımızda..
Ulan hakem maçın başından beri tüm takdir haklarını tabzona vermiş..Bu takdir hakları çok önemli maçın gidişatını değiştirebilir.Verilmeyen sarı kartlar..Ve bizim alaehimizede yapılmış ciddi hatalar varken üstelik şu maç 100 defa oynansa trabzonun kazanamayacağı çok belliyken olayın buralara gelmesi bu kadar gürültü kopması tam bir şerefsizlikdir..
Aslında buna hiç şaşırmıyorum..Ülke olarak çok ciddi ahlaki erezyon yaşıyoruz..Aşırı kıskançlık,fesatlık,arsızlıkne ararsan var toplumda..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi