GSC Scout # Yusuf Sarı

Oğuz Aydın'ı daha fazla tutuyorum eğer Barış, Kerem ve Yunus kalıyorsa Oğuz alınabilir ama ekstra birileri gidiyorsa o zaman Yusuf Sarı'da alınabilir.

Hız, sürat, çeviklik, dar alanda 1'e 1'de çok iyi genelde asist özelliği çok daha ön planda ama son dönemde boş koşularda çok fazla adalesi attı o biraz şüpheli yaklaştırıyor.
Ben yunusu pek begenmiyorum açıkçası onu satardım, Kerem de gitmek istiyorsa onu da satar Yusuf Sarı ve Oğuz Aydını alır keyfime bakardım

Şimdi ben Yunus'u da Yusuf'u da Demirspor tribünlerinde çıplak gözle birçok maçlarını izledim. Kendi fikrim Yunus daha komple ve tavanı daha yüksek bir oyuncu.

Yunus'u bu sene takip edemedim topsuz oyununun hem hücum ve hem de savunmasında eksikleri vardı o konularda gelişim gösterdiyse ciddi süreler bulur

Solak sağ kanat oyuncuları olmaları dışında Yusuf Sarı ile Yunus, zerre alakası olmayan iki futbolcu tipi. Yunus, net kanat oyuncusu bile değil aslında; anlık güç, devamlılık ve fiziksel temasa direnç açısından biraz daha iyi olsa merkez-ofansif orta saha olarak iyi bir kariyer yapabilirdi. Çizgiye inemeyen adamdan iyi kanat oyuncusu olmaz, en baştan kaybediyor yani...

Son düzenleme:
Ilk transferimiz, böyle Dursun Ozbek dönemi resmen başlamış oldu h.o

Sağ açıkta sol ayaklı Ziyech, Yunus, Zaniolo Yusuf Demir olmak üzere 4 tane sözleşmeli adamımız var. Bunları göndermeden almak mantıklı emin değilim. Sol açık veya sol bek alternatifi falan mı düşünülüyor acaba

Sağ açıkta sol ayaklı Ziyech, Yunus, Zaniolo Yusuf Demir olmak üzere 4 tane sözleşmeli adamımız var. Bunları göndermeden almak mantıklı emin değilim. Sol açık veya sol bek alternatifi falan mı düşünülüyor acaba
sence zaniolo kalır mı? ya da yusuf demir? evet an itibariyle varlar ama bence aslında yoklar.

İyi futbolcu ama açık alan topçusu. Bizde iş yapmaz. Bize karşı çoğu rakip kapanıyor çünkü.

Hikaye yav. Yusufu alana kadar gidip 500 bine başar önal alırsın yusufu katlar.

Yusuf'u Okan tutmuyor ama piyasası falan da kalmadı. Elimizde patlayabilir lisans çıkaramayız.

Zaniolo zararına da olsa bir yere gider.
zaniolo'yu her türlü serie a'ya satarsın. yusuf'un da austria'da her daim albenisi var. her türlü kiralanır bence.

her ikisi de gs'da olmayacak bence.

Salakça transferlerden uzak duralım

Geri
Üst Alt