Yuto Nagatomo İçin Inter ile 3 Milyon Euro'ya Anlaşıldı İddiası!

1 hafta önce İtalyan kaynaklarında (Sky) Inter'in 5 milyon istediği bizim 2.5 milyon teklif ettiğimiz yazıyordu.

3 normal.

Ulan zaten 2 ye almayi planliyorduk, 3 e alsak 1 milyon "kazık" yemiş olduk. Helali hoş olsun. Aslan gibi oynadı 6 ay. Ahlakli adam.

Yahu biz Tarık çamdal denen herife 5 milyon bonservis odemis kulubuz. Nagatomonun 3 u mu dert oldu.

Ulan zaten 2 ye almayi planliyorduk, 3 e alsak 1 milyon "kazık" yemiş olduk. Helali hoş olsun. Aslan gibi oynadı 6 ay. Ahlakli adam.

Yahu biz Tarık çamdal denen herife 5 milyon bonservis odemis kulubuz. Nagatomonun 3 u mu dert oldu.
Tarığın yaşı gençti ama dostum birde yabancı kuralı vardı o dönemde

Di Marzio diyorsa dogrudur

h.o

Kaç gündür görüyorum forumda durmadan 2.5 eder 3 eder 3.5 etmez vs diyenleri. Neye göre hesaplıyorsunuz bu rakamları, bu kadar ince hesap yapacak kıstasınız nedir? Neden 2 değil 3 değil tam olarak 2.5?

Hadi bir oyuncu için 20 milyon deseler dersin ki bu adam 10'dan fazla etmez. Bıkmadınız mı bu kadar ince hesaptan?

askin adi YUTO

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi bir hamle..
Fiyat normal.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 milyonu çok değil arkadaşlar.

Cavanda dan kira geliri elde ettik, şimdi 1 milyon istiyoruz. Düşünün Cavanda dan !

maddi durumumuz kötü o pozisyona genç para kazanacağım birini alayım desem zaten dünyada sıkıntı sol bekte alamazsın bulsanda çok para verip risk alırsın en fazla brezilya güney amerika olur acil 2 3 sezon sportif başarı lazım o riski hem maddi hemde manevi alamazsın japon reyiz bu dönemi götürür işte

Dün akşam ki gönderme ile naçizane DK notumuzu 1 sefer deklere ettikden sonra, tedbirli davranıp henüz yönetim onayı olmadığından mesafeli yaklaşarak nagaya dokunmadan,:unsure: ( Yazılması gerekeni not edip saklayarak )

sanırım 3 etmez ama 2,5 eder anca eder sonucuna ulaşırken, 2,63 milyon 233 bin 182 € ve 42.5 yürosent den düz hesap 2.5 M anca eder . O da doğum gününden bu yana geçen gün hesabı yapılarak ulaşılan rakam olabilir.
Transferde en önemli fiyat kriteri diş sağlığıdır ... :ka:

Geri
Üst Alt