Gürsu Şarkaya
Parçalı Üye
- 23 Temmuz 2011
- 4.165
- 182
- 1.023
istanbula ve takıma çabuk alışırsa iş yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italya şampiyonu cl finali oynadı gayet iyi bir ligSerie A fazlasıyla abartılıyor gibi geldi bana. Son 10-15 senedir hiç de varsayıldığı kadar kaliteli bir lig değil, hiçbir zaman tempolu bir lig olmadı zaten; bunu dedi diye zamanında Marcel Desaily' ye ne laflar ettiler ama adam doğruyu söylemişti. Diğer büyük liglerde çaptan düşmüş pek çok futbolcu emeklisinin orada rahatlıkla oynayabiliyor olması da bu dediğimi destekler mahiyette. Pandev ve Dzemali Serie A kariyerleri hiç de fena değilken, yaşları da çok geçmemiş olarak geldiler, performanslarından memnun kalan var mı da ''İtalyan liginde boş adam olmaz'' argümanını yadsınamaz bir gerçekmiş gibi öne sürüp duruyorsunuz?...
Italya şampiyonu cl finali oynadı gayet iyi bir lig
Italyada bidon olan melo burda ilah oldu
abv juve
Ben demistim demeyi pek sevmem ama yalan yok, goruyorsunuzForumca begenilmedigine gore cosacak. Relaxxxx
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çay içmeye davet etseydinSayesinde tribünde japon sayısı hızlıca artıyor yusufla yanımızda 3 japonla izledik maçı Galatasaray boşuna dünya kulübü değil.
Yusufun cüzdanı kapmışlar.yusufla yanımızda 3 japonla izledik maçı
Çay içmeye davet etseydin
Yusufun cüzdanı kapmışlar.![]()