yüz yıllık rakibine logosunu değiştirten kulüp

Bu mevzular ilk çıktığında görüşümü belirtmiştim amaçları yıldız almak değil kamuoyu oluşturmaktı ve gelinen noktada bunu başarıp formalarına koydular. Dışarıdan bakan arma olarak düşünmez, buradaki problem hala TFF izin vermedi ama düzgün bir ceza da vermedi.

Algıya ise medyalarıyla oynadılar. Yıllardır Yağız yasak diye ağlayanlar için de işte bu yüzden yasaktı. Ali Koç başkan oldu haber global diye bir kanal kuruldu bu şahıs da oradan çıktı. O günden beri yükselerek fenerin tetikçisi gibi çalışıyor, her yeri ele geçirdiler medyada ve özellikle dijital platformlarda da bunu dikte etmeye başladılar.

Bu mevzular ilk çıktığında görüşümü belirtmiştim amaçları yıldız almak değil kamuoyu oluşturmaktı ve gelinen noktada bunu başarıp formalarına koydular. Dışarıdan bakan arma olarak düşünmez, buradaki problem hala TFF izin vermedi ama düzgün bir ceza da vermedi.

Algıya ise medyalarıyla oynadılar. Yıllardır Yağız yasak diye ağlayanlar için de işte bu yüzden yasaktı. Ali Koç başkan oldu haber global diye bir kanal kuruldu bu şahıs da oradan çıktı. O günden beri yükselerek fenerin tetikçisi gibi çalışıyor, her yeri ele geçirdiler medyada ve özellikle dijital platformlarda da bunu dikte etmeye başladılar.
Hep derim
Elbet birgün yalaklar yaladıklarıyla boğulur

Ülkede böyle bir camia olup milyonlarca destekleyeni olması ulkenin acı bir gerçeği. 10 senedir şampiyon olamamışlar, konuştukları tek şey biz daha büyüğüz, daha çok şampiyonluk bizde, 5 yıldızımız var. Futbolu sahada bırakmayı bir türlü öğrenmediler. Ülkenin o kadar büyük sorunları varken milleti bunlarla uğraştırıyorlar. Yazıklar olsun bunlara.

bizim kulübün sessiz kalmasıda şımarttı bunları yoksa yalı koçta biliyor hukuken hicbirşey yapamayacaklarını ki aziz yıldırım zamanında zaten kapanmıstı bu mevzu
koçun derdi,her konuda basarısız oldugu icin taraftara bir başarı yaratmış algısı vermek

fakat bukadar sessız kalmamızda yanlıs bana göre

Bu logo gerçek mi? Öyleyse "başkası adına utanma" tabiri bile tarif edemiyor durumu anlatmaya. Hakikaten tarifsiz bir büyüklük bunlarınkisi, resmen utanıyorum şu an tarifsizce.

Mevzu acaba yildiz muhabettini onemsizlestirmek mi acaba camia icersinde? Yildizlarin ne anlami kaldi artik onlar icin

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt