Yüzsüzlüğü İliklerine Kadar İşlemiş Bir Camia - "Yüzsüzlüklerin Efendisi"

Emrah Oktay

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
- Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu tarafından

- PFDK tarafından

- Tahkim Kurulu tarafından (Her ne kadar kulübe ceza verilmese de kişilere ceza verilmesi şike kanıtıdır)

- İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından

- UEFA Disiplin Kurulu tarafından

- UEFA Tahkim Kurulu tarafından

- CAS Mahkemesi tarafından

- Yargıtay tarafından

şike yaptığı onaylanmış, başkan ve yöneticilerine cezalar verilmiş bir camia hala utanmadan, sıkılmadan, haklı olduğunu ve bunların bir komplo olduğunu iddia edebiliyor. Bu öyle bir yüzsüzlük ki hala Türk adaletine, Türk hukukçularına, devlet kurumlarına, diğer spor kulüplerine, medyaya, UEFA'ya ve daha bir çok kuruma posta koyarcasına açıklamalar yapabiliyor camia. Bu öyle bir yüzsüz camia ki bunca ispata, onanmış kararlara rağmen "Başkanımızın arkasındayız, onun şikesi bizim şikemizdir" mealinde resmi organlardan açıklama yapabiliyor.

Ve bu öyle yüzsüz bir camia ki her alanda ispatlanmış şike cezalarına rağmen, sadece onları kollamak adına atanmış bir federasyonun, sırf ceza verilmesin diye bir gecede çıkarılan eyyamcı kararlarla ceza almamayı içine sindirip, şaibeli olduğu kanıtlanmış bir şampiyonluğu savunabiliyor. 2009'daki son derece basit sayılabilecek "Cemal Nalga Olayı"nı ve bir kaç günde alınan kararları, kulübün verdiği cezaları, camianın tepkilerini, silinen puanlarımızı ve eksi puan cezalarımızı hatırlıyorum da aradaki zihniyet farkını çok daha iyi anlıyorum..

Yok abi böyle bir utanmazlık yok ama medyadan yüz buluyorlar.Yemedikleri tokat kalmadı şimdi de kalkmış yeniden yargılanma diyorlar.Hatta yeniden yargılanma bile yetmezmiş, onları cezalandıranlar yargılanmalıymışmış.Çok şey söylenir ama heralde Yüzsüzlüklerin Efendisi kafi.

siyasi olaylarda AKP yandasina bir nevi koyun yaftasi vuryoruzda

bu spor olaylarinda kendim dahil bildigin meeee ciyiz.

cemal nalga olayinda iyi deginmis arkadas pim pam pum gomduler bize ,cezasiz kalmasin bende oyle istiyorum ama terazi dengede dursun be arkadas.

bi mok yapmadik ,hala da yapmiyoruz ve onlar cezasiz kaliyor

Geri
Üst Alt