yüzük takmayan evli erkek

Şahsen hiç bir amacım yok.. Sanırım 20 yıl olmuştur takmayalı.. Geçmişten hatırladığım, taktığım zaman ciddi rahatsız ediyordu..

Keşke evliliğin simgesi kolye ya da bileklik olsaydı.

ben de takmiyorum hic

o metal hissi beni cok rahatsiz ediyor

dövme yaptirmayi düsündüm ama ondan da korkuyorum bir sey kaparim diye

allahtan benim hanim israr etmiyor ve anlayis gösteriyor

Yüzük takan var, ‘evli erkekle ilişki yaşarsam O da duyulmasını istemeyeceği için sorun olmaz, daha güvenli olur’ diyen hatunu kolay bulabilmek için

Yüzük takmayan var, direk evli olduğunu saklayıp hatunu tufaya getirmek için

Sevmiyorum, alışamadım, parmağımı sıkıyor gibi bahaneleri de geçin çünkü insan nelere alışıyor

Yüzük takın, karınıza da evliliğinize de saygınız olsun

Bende 10 yıldır takmıyorum. Takınca neden bilmiyorum ama kadınlar daha davetkar oluyor. İlk başlarda tipik kadın tavırları gösterdi eşim ama şuanda o bile istemiyor takmamı. Gurme evliler bilir yüzük erkeğin nişanı gibidir, takarsan sonuçlarına katlanırsın. Bazı arkadaşlarda yüzük takmamayı abartmış. Kişi neyse karşısındakini de öyle bilir. Yüzüğe bu kadar anlam yükleyene de şahsen saygım yoktur. Yüzüğü araç edinmek yerine ailenizden öğrendiğiniz doğruysa hem eşinize hem kendinize saygısızlık yapmayacak kadar iyi kalpli insanlar olun. Yüzüğü parmağına geçiripte daldan dala seken birsürü insan gösterebilirim ve bunun sayısı yüzük takmayan evli erkeklerden daha fazla :D

Geri
Üst Alt