İyi de o öyle bir şey değil ki yahu
Alakasız bir örneği o kadar acayip alakalı gibi yazıyorsun ki, benim bile inanasım geliyor. :d
Ben Gs adına yaşanan her kötü şeyi Dursun ve Hatip'e mal etmiyorum ki. Ancak siz yağmur yağsa Okan'dan biliyonuz. Bak hem isim verdirttin, hem de "siz-biz" diye kategorize ettirttin. (En sevmediğim iş).
Benim katılmadığım kısım bu. İçtenlikle söylüyorum. Samimiyetime inanabilirsin. Vallahi isim olarak Okan, Ahmet, Torrent, Tudor umurumda değil. Daha ne diyeyim yahu seni ikna edebilmek için?
Devam edeyim; Okan Buruk'un teknik direktörlüğü %100 iyi de demiyorum.
Örneğin Bjk maçı mesela sinirden bayıldım resmen kendisi yüzünden.
Takımın ocak-şubat aylarında oynadığı oyunun izahatı yok mesela.
Avrupa'da, klasik oyunundan vazgeçmeyip, daha kontrollü bir oyun tercih etmemesini ben de eleştiriyorum. Bunları yüz kere yazmadım mı?
Ama Lemina işinde olduğu gibi veya benzeri olumsuzluklarda çok fena bullshitting yapıyonuz. Geyik işini anlıyorum ama bazen çok ciddi yapıyonuz, onu anlamıyorum gerçekten.
Neyse alakasız başlıkta alakasız bir konu konuşmayalım, umarım bu sefer gerçekten anlamışsındır samimi olduğumu.
Hatipoğlu iyi iş yapsın onu da hakkını veririm. Dursun da keza, veriyorum da.
Dursun Özbek'in yaptığı en güzel iş mesela, tesise girmeyen başkan profili çizmesi. En hardcore eleştirdiğim zamanda bile bu konuda credit verdim kendisine naçizane.
Bir yandan yürütülen proje işlerinde ise çok karmanlı teknik detaylara hakim olmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Umarım Gs için en iyisi olur.