Üye Görüşü Z. Onder Ozen

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Hislerim ve analizlerim sonucunda kisa zaman oncesinde BJK kulubunun idareciligini yapan Sn. Z Onder Ozen beyefendinin kulubumuzde benzer bir goreve layik oldugunu dusunmekteyim

Neden mi?

- Yaptigi transferlerdeki %90 basari orani
- Bilic gibi usta bir hocayi getirmesindeki payi
- Antrenorluk gecmisi (hem A takim hem de genc)
- Komisyona goz yummamasi

bunun gibi sebepler kendisini ehli kilmaktadir

Fikirlerinizi asagidaki kutuya yazabilirsiniz

Ciddimisin yoksa ironi mi yapiyorsun (dalga gecmiyorum)

Ben bu adamdan cok huylaniyorum, konusmalari bile beni rahatsiz ediyor..

Kesinlikle gelmez.

İlk defa bu şahsa katılıyorum ve ek olarakta kadro mimarisini,maaş bütçesini mükemmel ayarlamış bir kişilik futbol görüşü gerçekten iyi olarak düşündüğüm bir şahıs Önder Özen

İsabetsiz olan bütün transferleri Önder Özen yaptı hardeşim. Lafta planlaması iyi ama icraata gelince yaptığı iş sıfır veya tutmadı orada bilemiyorum.

Katılmakta beis görmüyorum.

Yok kanka vallah. Adamı severim mantıklı konuşur vs. ama icraati yok en azından Beşiktaşta. Bi kere Beşiktaşın mali durumu kötü üstüne Serdar Kurtuluş gibi çöp adama boşa para verdirdi. 2 milyon euro az değil Beşiktaş için şu dönem. Eneramo transferi, aynı şekilde kabul etmeyebilirsin ama Dany transferi şampiyonlar ligine mal oldu onlara. Dany'nin yaptığı hatalar yüzünden maçlar kaybettiler. Ömer Şişmanoğlu boş yatırım. Keza gençlere önem veriyoruz diyip sene başı alternatif diye Yalçın'ı getirmek neyin kafası bilmiyorum:o Atınç var o zaman. Onun dışında 3 stoperin daha var. Atiba transferinmden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıkladı Atiba'yı aldıran Bilic bedavaya 10'dan vurdu hedefi. Kötüleri Özen'e iyileri Bilic'e yoruyorsun diyebilirsin de iç piyasada adamları aldıran Önder Özen zaten. Franco- Motta(idare eder) transferlerini de es geçmemek gerek tabi onlarda başarılıydı.

Çokda iyi transfer yaptırmıyor bence idareci değilde yardımcı td filan olabilir

Yok kanka vallah. Adamı severim mantıklı konuşur vs. ama icraati yok en azından Beşiktaşta. Bi kere Beşiktaşın mali durumu kötü üstüne Serdar Kurtuluş gibi çöp adama boşa para verdirdi. 2 milyon euro az değil Beşiktaş için şu dönem. Eneramo transferi, aynı şekilde kabul etmeyebilirsin ama Dany transferi şampiyonlar ligine mal oldu onlara. Dany'nin yaptığı hatalar yüzünden maçlar kaybettiler. Ömer Şişmanoğlu boş yatırım. Keza gençlere önem veriyoruz diyip sene başı alternatif diye Yalçın'ı getirmek neyin kafası bilmiyorum:o Atınç var o zaman. Onun dışında 3 stoperin daha var. Atiba transferinmden şüphe duyduğunu bizzat televizyonda açıkladı Atiba'yı aldıran Bilic bedavaya 10'dan vurdu hedefi. Kötüleri Özen'e iyileri Bilic'e yoruyorsun diyebilirsin de iç piyasada adamları aldıran Önder Özen zaten. Franco- Motta(idare eder) transferlerini de es geçmemek gerek tabi onlarda başarılıydı.

olm eneramoyu bilic aldirdi direkt orda komisyon show dondu. zaten o yuzden ayrilmadi mi o. ozen ordan, bilic para kiracagi adamlari getirmek istedi diye
arada birkac adet faul yasanmis olabilir ama genel olarak bjk bu herif sayesinde duzluge cikti imo
vede bu tarz bir yonetici shart bize no doubt

daha perşembe gecesi "Türkiye'nin en büyük gurur kaynağı Beşiktaş'tır" demeye doymayan Özen mi?

bilic bizde 1 sezon sonra kovulurdu .. kuru kafalar tarafindan ..

Selcuk / burak gibi adamlara firca atacak kufurlu hitap edip asagliyacak bir antroner lagzim oda BIELSAAAAAAAAAAA

olm eneramoyu bilic aldirdi direkt orda komisyon show dondu. zaten o yuzden ayrilmadi mi o. ozen ordan, bilic para kiracagi adamlari getirmek istedi diye
arada birkac adet faul yasanmis olabilir ama genel olarak bjk bu herif sayesinde duzluge cikti imo
vede bu tarz bir yonetici shart bize no doubt

Doğru o konu açığa kavuşamadı bi türlü gerçi. Evet bu tarz bi adam lazım ama kendisi mi bilemiyorum. Bizde transferleri kimin yaptığı bile belli değil. Hajrovic-Salih falan bi ton faul adam aldık dünya paraya. Bruma-Telles vs. scout ekibi transferi ama bonservis konusu fazla o görüşmeleri kim yapıyorsa bilmiyorum parayı düşürmesi gerekirdi ya da almayacaksın. Beşiktaş Bruma-Telles parasına koskoca 11 kurdu baştan.

Bu tarz bir adam mutlaka lazım ama o adam bu adam mı emin değilim.

Bu işi yapabilecek başka adaylar var mı?

Geri
Üst Alt