Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Son

Ulan şu takımda forvet olsa kim bilir ne olmuştu ?

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İkinci Maç | Bursaspor 3-1 Fenerbahçe | 11 Şubat | Maç Son

Adam 3 yıl şampiyonluk sözü verdi! neye dayanarak verdi? her yeri bağlamış! yazıklar olsun...

trabzon 27 yıl sonra bunlara kupayı verirsen

gözümde ufak bir değerin var onuda kaybedersin

ya Trabzonda kolpa takım Manisada kolpa takım medet ummayın bunlardan...

Ben ilk başta dedim kupanın favorisi Bursaspor demiştim ama ilk maç 3-0 yenilince yuh dedim nasıl olur ama Bursaspor yanıltmadı beni canınız sağolsun Timsahlar

Yeeeeeeeeeeeter futbolun melekleri Yeteeeeeeeeeer :D

Bir futbolcunun ateşe atılması bu kadar kolay mı?

Sercan neden sakat oynuyor?

Ben anlamıyorum böyle şeyleri.

Ayıptır ya, futbolcunun ekmeğiyle oynuyorlar.

Sercan geleceğiyle oynadı bana kalırsa.

Umarım sakatlığı ciddi değildir.

bal bal nereye kadar elbette ballari bitecek :D

bu haftasonu bitme ihtimali cok yüksek

bitmiyor ki .sene basindan beri bekliyoruz bitmedi gitti. bal bitse hakem basliyor, hakem bitse bal basliyor...

futboldan soguttular adami

Bu akşam anladımki bu ülkeden bi 5 yıl daha hakem çıkmaz

Cüneyt Çakıra güvenirdik iyi hakem gördüğünü çalan cesur hakem derdik bu akşamki rezalete bak

Bu Bilica atılmak için daha ne yapmalı

Dün akşam direkleri dövüyoruz kalecinin orasına burasına çarpıyor girmiyor bir türlü top

Bu akşam ise tek bir organize atağı olmayan Fenerbahçe 90+'da defansa çarpan bir golle turu geçiyor

Şans gerekiyor bazen gerçekten şans

Fe-"n"-erasyon

benimde icim rahat

bunlar sivasa 5 atti bunlardan bir cacik olmaz dedim

bursaya evinde 3 atti yine bir halt olmaz dedim bunlardan

yine diyorum aynisini bunlardan hic bir cacik olmaz anca kendini kandirip dursunlar

SAMPIYON BIZIZ BU SENE O KADAR!!!!

bu bilica kazmasını ben gervinho karşısında büyük bir zevkle izlicem...

Bak bakalım ayağını uzatabiliyomu, uzatırsa sahada kalabiliyo mu ?

Arda'nın durumu kritikmiş arkadaşlar. Madrid maçına yetişmeyebilirmiş :(

İçim çok rahat. Çok güzel bir uyku çekeceğim. Şampiyonluk bizim.

geçen haftada fener 3-0 yendiğinde burda fener şampiyon diyorlardı beylerrr daha çok sular akar bu köprünün altındann o değilde 8jk yi yine sokacaklar potaya ligde

Manisa elenmez bence Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe yorgun olacak.

Biz elendik kupadan şanssız bir şekilde.

Kewell ve Jo sakatlandı.

Söyleselerdi bu adamların sakatlanmayacak ve sen kupadan ayrıl diye.

Ben kabul ederdim.

Boşu boşuna 2 oyuncumuz gitti.

Beyler rahat olun,Trabzonspor alır kupayı.

Fener'in bugün elenmemesi iyi oldu ya,finalde Trabzon koyar bunlara,hem daha acı olur.

Yürü be Ertuğrul Sağlam konuş

Geri
Üst Alt