Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

Senmi GALATASARAY'lısın:eek:..güldürme bizi..senin rengin belli oldu..sen ufak ufak angutların yanına yol alll..

Tamam. Biz mükemmel oynuyoruz. Önümüze geleni 5leriz. Bunumu dememizi bekliyorsun?

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Fener bu aralar formda.

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Devre Arası

Abi ruhsuzluk işte ya bizim yerli oyuncular sırf laubali balka bir halt değil sadece yabancılar oynuyor bizde Neill,Gio ve Elano takımın geri kalanı rezaletti :mad:

Bursa nın 45 dakika boyunca 1 kere bile pres yaptığını gören oldu mu?

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | TRT 1 | İlk

antalyayı geçsek bile trabzonu eleyebilirmiyiz forvetsiz bir şekilde atletico maçını zaten hiç saymıyorum

Yari final maclari nisan ayinda oynanacak o zamana kadar tam kadro oluruz yine

Adamlar istiyor abicim,bu sefer 2 sini de istiyorlar.Ruh gibi dolaşmıyorlar sahada.Bizim kaptanlara bu maçları izletelim de biraz takıma gaz versin.Sadece yürü koçum ile olmuyor,daha sert,daha hırslı,daha üretken olmalıyız.Ah Kewell ah,ah Baros ah.

nihayet akli selim birisi, tebrikler renktas, zoruma gidiyor bu eziklerin böyle oynamasi daha da zoruma giden bizim "Futbolcularin" sanki bisey yokmus gibi tavirlari yeter be yetti artik cikip oynayin topunuz!!

usta tamam iyi oynayanın hakkını verecende abartmyacaksın yok bizimkiler febeyi örnek alsın felan onlar kimde örnek alcaz ya evet kötü oynuyoruz ama bu bizim iç meselemizdir içerde halledilir fenere baglamak işi tamamen aşagılık kompleksine girer.

ne tesadüf hep mimlenmiş takımlara coşuyor fener ! Bu sene değil, her sene !!!

Eski antep gibiler...

Fenerbahçeyi tebrik ediyorum mükkemmel oynuyorlar herşeyden önce takımlar!

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 2-0 Bursaspor | 4 Şubat | İlk Yarı

rakipler Galatasaray'ı durdurabilmek için hücumcularını sakatlıyo,fener durdurabilmek için rakiplerin hücumcularını sakatlıyo..

İşte 2 takım arasındaki fark,baktılar olmuyo sakatla sercanı da kurtulalım arkadaş...

sercana dokundular mı o pozisyonda?

valla ağalar ne dersiniz deyin adamlar göze hoş gelen futbol oynuyorlar hele ben andre santosa hayran kaldım adam oynuyo ha özeride unutmamak lazım

Moralim bozuldu ya bizim dünkü oyunumuz bunların bugünkü oyunu :mad:

Bu oyunla nasıl şampiyon olucaz nasıl Atletico Madridi geçicez :mad:

1. golde lugano, bursalı defans oyuncusunu çekip indiriyor,bursada 1 kişi bile itiraz etmiyor.Ne kadar ilginç değil mi?

Valla inşallah böyle oynamaya devam ederler..Bu oyunu en son Inter maçında görmüştüm..:) Bursa kötü oynuyor diyen arkadaşlar maçın ilk 10 dakikası iyi oynamayı denediler de bizimkiler oynatmıyor..

Bu bursa yine herkesi zorlayacaktır..Kötü oynamıyor Bursa..Oynayamıyor..

Geri
Üst Alt