Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

maci gectimde en uzuldugum nokta keske su ozeri biz almis olsaydik..

bizim yeni stadda ardarda 20 yaparız bunları biz çok feci ambiyansı olucak sahaya çok yakın olucak taraftarlar ve bi yerden sonra katlı otopark gibi dikleşiyo.stad aklıma gelince varsınlar 1 sene daha sevinsinler diyorum:)kendi sahalarını övüyolar bide patates eksen 1 haftaya filizlencek..

Cevap: Z.T.K Çeyrek Final İlk Maç | Fenerbahçe 3-0 Bursaspor | 4 Şubat | Maç Sonucu

Benim maçla ilgili dikkatimi çeken gol sevinçleri oldu. Gollerden sonra herkes kenetlenip hoplayıp zıpladı. Tıpkı bizim şampiyon olduğumuz dönemlerdeki gibi.

Bir de bizim takıma bakıyorum. Arda gol atıyor, sonra abuk subuk hareketlerle kendi kendine seviniyor. O coşkuyu beraber yaşayıp kenetlenmeleri gerekirken, bizimki sinirli hareketlerle yumruklar bağırmalar falan...

Hiç hoşuma gitmiyor bu durum.

evet ben bilirimci adam çok aldık malesef.:(

Antalyaspor-Galatasaray maçında dikkatimi çeken, Galatasaraylı oyuncuların en ufak preste dağılmaları olmuştu. Bugünkü maçtaysa, özellikle ilk yarıda bizim oyuncuların iyi presini gördüm. Her iki takımdaki bu özellik devam ettiği takdirde Ali Sami Yen'deki maçta Galatasaray'ın işinin çok zor olacağını düşünüyorum.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a göre bir farkı da şu: Bir sistemi var! :) (Beğenirsiniz, beğenmezsiniz, o ayrı konu.)

Savunma: Gökhan - Lugano - Bilica - Santos'tan oluşan 4'lü savunma sabit ve hepsi yerinin adamı. Yani sağ ayaklı, aslen sağ bek Uğur Uçar'ın sol bek oynaması gibi bir durum söz konusu değil. Üstelik yedekleri de mevcut.

Orta saha: Orta sahanın göbeği 2 isme emanet. Emre ve Cristian. Bu bölgede de alternatifler mevcut. Orta sahanın kanatları ise en sıkıntılı gözüken mevkiilerimiz bana kalırsa. Gerçek birer kanat oyuncumuz yok ve burada hep farklı arayışlar var. Örneğin son maçlarda sol kanatta oynayan Özer bugün sağdaydı. Solda Sivasspor maçının yıldızlarından Uğur Boral vardı. (Ama kendi aptallığından kaynaklanan bir pozisyonda sakatlandı. Sezonu kapatmış maalesef. :( ) Bu bölgelere de başka isimler zaman zaman ekleniyor.

Hücum: Alex varsa önünde tek forvet, yoksa çift forvet. Görünen o ki bir süre bu isimler Semih ve Gökhan Ünal olacak. Güiza'nın sakatlığı da düzelirse bu 3 isimle sezon sonunu getiririz. Ama takviyenin en gerektiği bölgelerden.

Diziliş böyle ve herkesin, isimler değişse de yapacağı görev belli. Oyun anlayışı da hızlı ve sürekli ayağa pas şeklinde. (Kim ne derse desin, Aragones'in geçen sene oturtmaya çalıştığı sistemden izler bunlar. Daum bunu devam ettirmiş.) Top rakipteyken de pres yapıyorlar.

Hal böyle olunca, TSL'yi rahatlıkla götürecek, her takımı kolaylıkla yenebilecek bir yapı görüyoruz. En büyük sıkıntımızsa, bugün 2. yarıda görülen, skor avantajı varken oynanan dağınık ve laubali oyun. Fenerbahçe bunu aşabilir ve ZTK ile UEFA Avrupa Ligi'nden fiziksel ve mental olarak fazla hasarlı çıkmazsa şampiyonluğun en büyük favorisidir şu anki duruma göre. ZTK'da ise ufukta bir Fenerbahçe-Galatasaray finali gözüküyor. Bu durumda favoriyi kestirmek şimdiden zor çünkü bizim üzerimizde yuvarlak hesap 30 yıllık :p bir baskı olacaktır. Galatasaray'ın ise her zaman kupa takımı olduğu ve bu tür maçları iyi oynadığı yadsınmaz bir gerçek. UEFA Avrupa Ligi'ndeyse Lille'yi geçersek, son durağımız Liverpool olacaktır. Burada büyük beklenti içinde bulunmak gerçekçi olmayacaktır. :D

Bursaspor'da Sercan'ın sakatlanmasına üzüldüm. :( Umarım sakatlığı ciddi değildir. Sercan'ı ilk kez canlı gözle izleme fırsatım oldu. Gerçekten yapılı ve hızlı bir oyuncu. Sercan'ı alacak takım iyi iş yapmış olacaktır. Oyuncudan anlayan iyi bir teknik direktörün elinde kendini geliştirebilirse, Sercan Türk futbolu için kendinden çok söz ettiren bir isim olacaktır.

Sercan'ın gölgesinde kalan bir diğer isimse Volkan Şen. O da hızlı bir oyuncu. Kumaşı iyi, Sercan hakkında yazdığım gibi, iyi bir hocayla çok başarılı olacaktır.

Son olarak maçın özeti şudur: Tek devrelik Fenerbahçe, Bursaspor'u dağıttı. İkinci devre laubali bir Fenerbahçe vardı. Maçın hakemi ise bir çok pozisyonda saçmalayarak kötü bir yönetim gösterdi.

Sevgiler...

Fener gençlerbirliğini yenip biz ankaragücüne yenildiğimizde o gün itibariyle bugün fenerin günü demiştim. Fener iyi oynamış 3-0 kazanmış biz berbat oynayıp kaybetmiştik. Şimdi deja-vu oldum. Ancak fener de illa düşüşe geçicek. Bence bizde 2.yarının 6.haftası itibariyle çıkışa geçicez. tek sorun bjk ve kayseri maçlarından minimum kayıpla ayrılacak mıyız o önemli

adamlar bizden çok daha iyi şu anda. bursaspor iyi bir takım olmasına rağmen bir varlık gösteremedi karşılarında. eğer biz bu bozuk, havalı, ne yaptığını bilmez durumdan çıkmassak lig şampiyonluğunu kaptırırız gibime geliyor. ben fenerbahçenin oynadığı oyunu birçok maçta beğenmezdim ama adamlar iyi toparlamış, bi kere fizikman bizden çok daha iyiler ve iyi basıyorlar rakibe, o yüzden rijkaard umarım izliyordur tsl deki tek rakibinin ne durumda olduğunu ve ona göre takımı toparlar ve fiziki dayanıklılık verir.

Fener'in ilk yarıdaki oyununu beğendiğimi söyleyebilirim.Ne vardı biliyor musunuz?Hırs vardı,attıkça atma hırsı vardı.Ben şu anda bizim takımımızda bunları göremiyorum.1 gol atıp üstüne yatmak ne büyük acizliktir sorarım?Ben toparlanacağımızı düşünüyorum.Kendimi toparlarsak bu kadronun karşısında değil Fener üst düzey bir avrupa takımı bile zor durur.Ama mücadele edersek!Ama takım oyunu oynarsak!Kaybettiğimiz futbol iştahını kazanırsak.ve lütfen...Biraz futbol şansı istiyorum!!!

Satılmış, göz boyama maçı. Bir yere kadar gider.

Koskoca GS 10 senedir kadiköyde Fener i yenemezken Fenerin kadiköyde her yendigi rakip icin yok bize böyle oynamiyolar yok yumusak oynuyolar yok satilmis mac yok birileri sözünü tumaya calisiyo gibi yorumlar gercekten cocukca ve komik kacmiyomu??

Koskoca GS 10 senedir kadiköyde Fener i yenemezken Fenerin kadiköyde her yendigi rakip icin yok bize böyle oynamiyolar yok yumusak oynuyolar yok satilmis mac yok birileri sözünü tumaya calisiyo gibi yorumlar gercekten cocukca ve komik kacmiyomu??

Kuş oğlu kuş konuşup durma

kuslar son zamanlarda cok gelmeye basladi buraya sürünüzümü kaybettiniz lan

Fener 10 senedir bizi yeniyor demek bu kadar zormu ? :)

Ulen bizim maçta aslan kesilip attığımız golü saylamayan İsmail Şencan gidip bariz golü saylamıyo bu nasıl iştir anlamadım :mad::mad:

yendinizde elinize ne gecti lan kocaman bir 00000000

siz bizi yenin biz sampiyon olalim anlastikmi minik serce

Fener eze eze yendi 10 senedir bizi yendigi gibi demek bu kadar zormu ? :)

Kocaları Nonda'yı gönderdik ya böyle oldu bunlar? Neyse siz "EN BÜYÜĞÜNÜ" alıyodunuz ne oldu ona?:D:D

Fener bu maçta gördüğüm kadarıyla çok iyi oynadı ve farklı kazandı.

Bu yorumu çok kişiden duyabilirsiniz, ama burada sizin işiniz yorumları sorgulamak, beğenmediğinize kulp takmak değil. Bunu yaptığınızda provokatif davranış sergilemiş olursunuz ki cezası İhraç 'tır.

Galatasaray forumundasınız, bu sebeple hatırlatmak istedim.

Biz futbol oynamayınca bu aralar ortalık futbol fakirlerine kaldı.1-2 tane bol galibiyetli maç almakla birşey zannettiler kendilerini.Yakında ligin kralı geri dönecek merak etmeyin siz;)

Geri
Üst Alt