Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Antalya bu maçta %99 bir kırmızı kart yer ;)

Üstlerinde ve hakemde bir baskı var,ayrıca taraftarda çok agresif olacaktır,kırmızı kart çıkmaması imkansız :)

Cevap: Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şu

Antalya bu maçta %99 bir kırmızı kart yer ;)

Üstlerinde ve hakemde bir baskı var,ayrıca taraftarda çok agresif olacaktır,kırmızı kart çıkmaması imkansız :)

Kirmizi kart cikarsa bizde büyük ihtimal bir sakat daha veririz. Kirmizi kart cikmasin bizde sakat vermeyelim ve Antalya´yi darmadagin edip evlerine yollayalim yeter.

antalyada eksik çok tita jedinak belirsiz balili djeheua fatih ceylan hakan özmert yok

Keita forvet oynamalı.

Hertürlü yenecegiz

Arkadaşlar kimse bu maçı çantada keklik görmesin.Antalya Yalçın olayından dolayı çok daha hırslı olacaktır.Zorlanacağız bana göre.Önemli olan o direnci çok çabuk bir şekilde kırmak.Umarım öyle olur.

Arkadaşlar kimse bu maçı çantada keklik görmesin.Antalya Yalçın olayından dolayı çok daha hırslı olacaktır.Zorlanacağız bana göre.Önemli olan o direnci çok çabuk bir şekilde kırmak.Umarım öyle olur.

Hertaraflari direnc olsa ne yazar:)

Djehoua yok.Neill veya Emre Güngör de Necati'ye adım attırmazsa maç çok kolaylaşır bizim için.

Ugur son antremana katılmamış sanırım defans hattımız.

Emre-Neill-Servet-Caner

Şeklinde olacak.

Ugur son antremana katılmamış sanırım defans hattımız.

Emre-Neill-Servet-Caner

Şeklinde olacak.

O zaman artik mecbururz Neill´i sag bekte oynatmaya. Cünkü Emre Güngör sag bekte stoperlik yapiyor ve cok etkisiz kaliyor. Öne cikamiyor. Ayrica Emre Servet ikilisi birbirlerini iyi taniyorlar ve büyük bir problem olusturacaklarini düsünmüyorum.Ama beklerin iyi calismasi gerekiyor. O yüzden Neill sag bek oynamali Sabri iyilesene kadar.

------Lucas Neill---------Emre Güngör-------Servet Cetin----------Caner Erkin----

O zaman artik mecbururz Neill´i sag bekte oynatmaya. Cünkü Emre Güngör sag bekte stoperlik yapiyor ve cok etkisiz kaliyor. Öne cikamiyor. Ayrica Emre Servet ikilisi birbirlerini iyi taniyorlar ve büyük bir problem olusturacaklarini düsünmüyorum.Ama beklerin iyi calismasi gerekiyor. O yüzden Neill sag bek oynamali Sabri iyilesene kadar.

------Lucas Neill---------Emre Güngör-------Servet Cetin----------Caner Erkin----

Uğur oynamayacaksa en mantıklısı bu olur.

Meraktan soruyorum acaba Yalçın oynayacakmı? Belki Mehmet hoca oyuncuya çok baskı olur diyerek oynatmaz onu.Çünkü gerçekten top Yalçın'da olduğunda sesler yükselecektir tribünlerden :)

Meraktan soruyorum acaba Yalçın oynayacakmı? Belki Mehmet hoca oyuncuya çok baskı olur diyerek oynatmaz onu.Çünkü gerçekten top Yalçın'da olduğunda sesler yükselecektir tribünlerden :)

son kasımpaşa maçında hafif sakatlıgı var diye risk etmemiş o yüzden bizim maçda kesin oynar.

Uğur'a ne olmuş ki ya?

Geri
Üst Alt