Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.0

ya şu Jo'nun sakatlanma pozisyonunun videosunu bulabilecek var mı? Ben maçtaydım ve yalçınla bi pozisyonda sakatlandığını gördüm, ama şenol'la bir pozisyonda sakatlanmış.. hangisi doğru..

Cevap: Ziraat T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.0

Sakatsız belasız bir maç olur insallah.

Şunları evire çevire yenmek istiyorum özellikle Şifonun morarması için. Hadi aslanlar .

bu maçtada tribünler dolmayacak bir tek eski açık biletleri bitmiş yönetim bir türlü stadı doldurma yöntemini bulamadı satın biletleri 5 gün önceden son 3 gün kala biletler satılıyor birde kale arkası biletleri 20 tl olsa bile stad dolar

ya şu Jo'nun sakatlanma pozisyonunun videosunu bulabilecek var mı? Ben maçtaydım ve yalçınla bi pozisyonda sakatlandığını gördüm, ama şenol'la bir pozisyonda sakatlanmış.. hangisi doğru..

Telegol'de gösterdiler Şenol'la bir pozisyondan sonra oyundan çıkıyor ama ondan önceki 30 dakikada Şenol Jo'ya neler yaptı onu bilmiyoruz.

Samiyen'de ki son senemizde, kendi evimizde, kupa için Antalya'ya eleneceksek; ne şampiyonluk isterim ne de Avrupa başarısı.

maci erkenden sokmek cok onemli yoksa stresse kapilabiliriz.

Maçın başıda erken bir gol bulmalıyız.

maci erkenden sokmek cok onemli yoksa stresse kapilabiliriz.

Kesinlikle katılıyorum.Olur da bir gol atarsak kesinlikle geri çekilmemeliyiz.Daha fazlasını atmak için saldırıp rakibin hevesini kıracak skoru bulmalıyız.

Dos Santos gol atacak bu akşam.

Ben artık şu sıkıntılı durumumuzu fırsat bilerek vur abalıya mantığıyla klübümüzü yıpratmak adına herşeyi deneyenlere hakettikleri cevabı vermenin zamanının geldiğini düşünüyorum.Umarım futbolcular da aynı biliçtedir!

Hicbir takim hirsli ve istekli bir Galatasaray´in karsisinda duramaz. Yeterki hirslarini ve isteklerini sahaya yansitsinlar. Mücadele etsinler ve baskili olsunlar.

Özlemisim sagdan soldan bindiren Galatasaray´i.

Forvette Keita oynarsa her türlü bindiririz,Gio'dan verim almak istiyorsanız sağ çizgide oynatacaksınız çünkü Gio sol ayaklı bir adam sağ çizgide çok rahat çalım atabilir,Arda'yı en sevdiği mevkisine koyacaksınız sol çizgide olacak,Keita fiziğini kullansa yeterli zaten,Orta 3'lü Sarp-Topal-Elano olacak geri dörtlü belli zaten,Neill-Emre uyumu güzel,Caner sol bek,iyi kötü Uğur idare eder bu maçı ve istediğimiz sonucu bu dizilişle alabiliriz!

Forvette Keita oynarsa her türlü bindiririz,Gio'dan verim almak istiyorsanız sağ çizgide oynatacaksınız çünkü Gio sol ayaklı bir adam sağ çizgide çok rahat çalım atabilir,Arda'yı en sevdiği mevkisine koyacaksınız sol çizgide olacak,Keita fiziğini kullansa yeterli zaten,Orta 3'lü Sarp-Topal-Elano olacak geri dörtlü belli zaten,Neill-Emre uyumu güzel,Caner sol bek,iyi kötü Uğur idare eder bu maçı ve istediğimiz sonucu bu dizilişle alabiliriz!

Bende böyle düsünüyorum ve bu diziliste sahaya cikmamizi istiyorum ama Keita´yi sag kanattan almaz Rijkaard bence. Hadi Arda´dan vazgecti diyelim, kesin Giovani´yi oynatacak forvette. Olsun hertürlü gideriz Antalya´ya:)

B_6156_2b.jpg

Bugün “Cesaret” Formalarıyla Sahadayız!

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ikinci maçında Ali Sami Yen Stadı’nda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray Futbol Takımı, bugün “Cesaret”i temsil eden kırmızı renkli forma ile sahada mücadele edecek.

Kaynak: Bugün �Cesaret� Formalarıyla Sahadayız! - 10.02.2010 10:52 (TÜRKİYE KUPASI) / Galatasaray.org

hicbir takim hirsli ve istekli bir galatasaray´in karsisinda duramaz. Yeterki hirslarini ve isteklerini sahaya yansitsinlar. Mücadele etsinler ve baskili olsunlar.

özlemisim sagdan soldan bindiren galatasaray´i.

:005::005:

Bende böyle düsünüyorum ve bu diziliste sahaya cikmamizi istiyorum ama Keita´yi sag kanattan almaz Rijkaard bence. Hadi Arda´dan vazgecti diyelim, kesin Giovani´yi oynatacak forvette. Olsun hertürlü gideriz Antalya´ya:)

Dünkü antrenmanda Gio'yu forvette denemiş muhtemelen o oynayacak ama o çocuğa yazık,hiç etkili olamaz,fizik gücü beter durumda,siz 2 stoperin kucağına atıyorsunuz! Rijkaard bunu yapmamalı.

Geri
Üst Alt