Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Neil bizim yarisamizdan Ardayi az kalsin pozisyona sokuyordu. Dikine super oyniyor...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Ben o kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Direkler yüzünden bu skor böyle.

Elano dışında kimse iyi değil 2 tane topumuz direkten döndü,Sarp kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.Takımdaki diğer futbolcular biraz iyi olsa fark atarız

O Ömer Üründül ne öyle ya bizim penaltı pozisyonuna 2 defa bakıyor var gibi diyor ondan önceki antalyalı oyuncu yerde yattığı pozisyona bakmadan foul vardı orda diyor.

Kewell gelince Santos kulubeye gider zaten büyük ihtimal

ne zaman kurtulacaz bu taraftar profilinden yeter artık ya korner olmus 'sen varya sen' tezahuratı ve sonuc gol.cok mu zor top rakıpteyken ıslıklamak bırı buna bı dur desın artık.

Dos Santos´a pas atilmiyor. Bu acikca belli oluyor. Ama top geldigi zamanda bisey yaptigi yok. Dos Santos´u biraktim Arda cok kötü oynuyor. En az 10 mactir bu performansi böyle.

Sen Kaptansin, gencsin..Mücadele etsene biraz ya. Aynisi Santos icin gecerli. 20 yasinda adam, kossana biraz, mücadele etsene.

Bayern'de kendi sahasında yenik. Fürth

uguru savunmasin kimse bana bank asyada boyle topcu cok var ugur gibi oynayan

Çok keyifli bir maç oluyor öncelikle. Galatasaray açısından bakarsak futbolcular istekli ve çok iyi oynuyoruz. Elano sol iç bölgesinde oynuyor ve inanılmaz süper futbol oynuyor gerçekten defansa yardımları, hücuma katkısı süper. Yeri orası diye dilimizde tüy bitti, umarım anlamışızdır artık. Bunun haricinde Arda pek etkili değil. Gio'da aynı şekilde ama Gio'ya birşey deme lüksüne sahip değilim 2. maçı ve ilk kez Sami Yen'e çıkıyor, mutlaka formunu yakalayacaktır ama bana çekingen geldi biraz. Korktu sanırım bu sakatlık haberlerinden.

Bunlar haricinde Uğur sakatlıktan sonraki en süper futbolunu oynuyor. Fizik olarak inanılmaz hiç bir şekilde yıkılmıyor, çok iyi top saklıyor, hücuma da destek veriyor. Çok beğendim kendisini...

Caner'de çok güzel oynuyor. Hele Neill tam bir lider, tam bir defans oyuncusu. İnanılmaz bir oyuncu. Şu son 5 senenin en iyi defans transferlerinden ve devre arasında bu fiyata böyle oyuncu... Gerçekten inanılmaz bir transfer Neill, nokta atış buna denir dedirtiyor insana. Emre'ye gelirsek o da çok iyi bugün, Neill ile süper ikili oluşturdular artık ayrılmazlar sanırım.

Ve Keita... Sağ kanat az kıpırdasa maçı koparacağız ama sağ kanatta Keita sıfır bugün. Eleştirmek istemiyorum ama çok formsuz gerçekten. Birşey de deme lüksüne sahip değilim Keita için bize yaşattırdıkları felan ortada, umarım 2.yarı çok daha iyi oynar...

Sonuç olarak ilk yarı çok iyi top oynadık. Kaleye şut çekmedi adamlar. Duran toptan gol yedik o kadar. Bu maç biz böyle oynarsak bizimdir elbet...

Caner hariç katılıyorum, Caner çok şahsi top oynuyor sinirlerimi bozuyor, Gio ya kaç yerde pas atmadı..

Geçmiş sayfalarda yorumları okudumda şakamısınız arkadaşlar muhteşem top oynuyoruz bence ilk yarı bir çok gol pozisyonuna girdik o direkler gol olsaydı böyle mi derdiniz acaba merak ediyorum. Ben çok keyif aldım oynadığımız futboldan... 2.devrenin en iyi futbolunu oynuyoruz. Bunda şüphesiz Elano'nun gerçek yerine geçmesi ve çok iyi oynaması var. Caner'le Elano'da çok iyi anlaşıyorlar. Caner hücuma çıkarken Elano'yu düşünüyor hep.

O Ömer Üründül ne öyle ya bizim penaltı pozisyonuna 2 defa bakıyor var gibi diyor ondan önceki antalyalı oyuncu yerde yattığı pozisyona bakmadan foul vardı orda diyor.

Bizim yediğimiz golü konuşurken 2 spiker kahkahalar ata ata golün yorumunu yapıyorlar.Artık bu kadar utanmazlarını da görmedim.

Galatasaray kadar konumunu zora sokmaya çalışan takım görmedim. 1-0 olsun bizim olsun derken; 2 gole daha ihtiyacımız var.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | İlk Yar

Koskaca Galatasaray antalya önünde stres yapıyor,panik yapıyor.Sen çık Galatasaray gibi oyna Antalyaspor kim yuahu yazıklar olsun bee...

Kimin nerde oynadığı belli değil..Presi,arapası,şutu,top çalmayı herşeyi geçtim mehmet Topal ve Muatafa sarp ilerideki adamlara düz pası atmayı beceremiyorlar yahu....Keita ve caner çok dağınık, biraz daha sade,ne yaptıklarını bilerek oynamaları gerekiyor..

Caner: hayatının maçını oynuyo

ELano: iyi

Keita: kötü oynamıyo ama şanssız

Santos: Bu adamın bu takımda ne işi var?

Arda: fena değil

Neil: çok iyi

Emre güngör: fena deil

Panik yapmayın, adamların daha pozisyonu yok bir tane kornerleri var oda santradan şut atarken oldu.Şans yanımızda değil sadece.Böyle oynarsak eninde sonunda koparırız bu maçı yeterki 2. yarıda 3 tane topumuz direkten dönüp, onların tek korneri direkten döndükten sonra boş kaleye gitmesin...

sağ kanatın çok kötü olması ve forvette kimsenin olmaması sebebiyle takım yaratıcılık konusunda çok sorun yaşıyor..

antalyanın gol atması risk almamızıda 0a indirdi, yenilecek golü çıkarmak için 3 tane atmak lazım ki o da 45 dk içinde çok zor..

kontrollü futbolla 1 gol bulmak gerek..

Elano dışında kimse iyi değil 2 tane topumuz direkten döndü,Sarp kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.Takımdaki diğer futbolcular biraz iyi olsa fark atarız

Neill, Caner, Mehmet Topal, gayet iyi. Mustafa Sarp'ta birkaç pozisyon dışında iyi. Emre Güngör fena değil. Uğur, Santos, Arda, Keita dışında sırıtan yok.

Geçen maç zemin kötü, bu yüzden oynayamıyor dedik ama bu maç niye bu kadar kötü Keita.Adam geçemiyor, pas atamıyor, hücuma katılamıyor.

İyiyiz iyi, tek gereken ciddiyet ve birde Arda'nın orta sahaya gelmemesi. Elano ne kadar zeki olduğunu gösteriyor, sürekli ceza alanına giriyor ama topla buluşturamıyoruz onu. Biraz ona doğru oynasak geriden psikopat şutlar atacak.

Geri
Üst Alt