Çok keyifli bir maç oluyor öncelikle. Galatasaray açısından bakarsak futbolcular istekli ve çok iyi oynuyoruz. Elano sol iç bölgesinde oynuyor ve inanılmaz süper futbol oynuyor gerçekten defansa yardımları, hücuma katkısı süper. Yeri orası diye dilimizde tüy bitti, umarım anlamışızdır artık. Bunun haricinde Arda pek etkili değil. Gio'da aynı şekilde ama Gio'ya birşey deme lüksüne sahip değilim 2. maçı ve ilk kez Sami Yen'e çıkıyor, mutlaka formunu yakalayacaktır ama bana çekingen geldi biraz. Korktu sanırım bu sakatlık haberlerinden.
Bunlar haricinde Uğur sakatlıktan sonraki en süper futbolunu oynuyor. Fizik olarak inanılmaz hiç bir şekilde yıkılmıyor, çok iyi top saklıyor, hücuma da destek veriyor. Çok beğendim kendisini...
Caner'de çok güzel oynuyor. Hele Neill tam bir lider, tam bir defans oyuncusu. İnanılmaz bir oyuncu. Şu son 5 senenin en iyi defans transferlerinden ve devre arasında bu fiyata böyle oyuncu... Gerçekten inanılmaz bir transfer Neill, nokta atış buna denir dedirtiyor insana. Emre'ye gelirsek o da çok iyi bugün, Neill ile süper ikili oluşturdular artık ayrılmazlar sanırım.
Ve Keita... Sağ kanat az kıpırdasa maçı koparacağız ama sağ kanatta Keita sıfır bugün. Eleştirmek istemiyorum ama çok formsuz gerçekten. Birşey de deme lüksüne sahip değilim Keita için bize yaşattırdıkları felan ortada, umarım 2.yarı çok daha iyi oynar...
Sonuç olarak ilk yarı çok iyi top oynadık. Kaleye şut çekmedi adamlar. Duran toptan gol yedik o kadar. Bu maç biz böyle oynarsak bizimdir elbet...