Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Gio yok Emre Colak var

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 1-1 Antalyaspor | 10 Şubat | Devre A

Santos çıkıyor Emre giriyor.

Emre Colak oyunda,Gio cikti.

Santos çıkmış. Emre Çolak girmiş. Ömer dönmesi laf sokuyor.

Bravo. En doğru karar.

Santos hiç bir topa girmiyor..Sürekli kaçıyor toptan ve oyundan..Bir an önce kendine gelmeli, hata da yapsa oyunun içinde yer almalı..Ama çıkardılar sanırım şimdi..

Dos Santos yok Emre Çolak var. İşte Rijkaard... adam kayırma 0.

Zamanında Elano Ralph Blumer'e de balon derlerdi yeğen.

Bana diyorsan ben Elano hakkında öyle birşey demedim . Şuana kadarki performansından memnun değildim sadece ama yanına kalıteli bir orta saha alınınca şöyle İniesta tarzı daha iyi olacak Elano

Ulan Ömeerrr Allah belanı versin :mad:

Edit:Antalya için söylemiş.

Olsun yinede versin :D

Hamiti alabileceğini mi sanıyorsun?

Veya gokhanı?

Sabri zaten senin takımında..

Orhan Şamın da bir numarasını görmedik, onun yerine kendi evladımıza tahammül ederim daha iyi, şu şartlar altında en iyi 4. sağ bek takımımızda, neyi kovalıyorsunuz?

Ki bu adam sakatlanmadan önce gökhan gönülün en iyi zamanından da iyi top oynuyordu nankörlük yapmayın

Bu takım türkiyenin en büyük klübüyse o zaman mevkisinde en iyi türkleri oynatır

Mevkisinde 4. olan türk zaten milli takıma bile giremicek bi türk demekdir :)

emre doğru karar oldu umarım faydalı olur

Hamiti alabileceğini mi sanıyorsun?

Veya gokhanı?

Sabri zaten senin takımında..

Orhan Şamın da bir numarasını görmedik, onun yerine kendi evladımıza tahammül ederim daha iyi, şu şartlar altında en iyi 4. sağ bek takımımızda, neyi kovalıyorsunuz?

Ki bu adam sakatlanmadan önce gökhan gönülün en iyi zamanından da iyi top oynuyordu nankörlük yapmayın

sen önce isim istiyorsun sonra alabilirmisin diyorsun ?

al san isim.. hamit ugurdan üstün. sabri uguru gecti ve gökhan gönül bile daha iyi. bosuna milli takimda oynamiyor

Hep soyluyorum, ne zaman ki 8. hafta ilk 7 haftadaki secimi birakip mustafa sarp ve mehmet topal beraber oynamaya basladi her sey tersine dondu.

Bir orta sahaya ayni anda hem Topal hem de Sarp fazla !! Ikisi de cok dengesiz, balance i cok az adamlar. Oyun kurmakta zorlaniyoruz ikisi ayna anda oynadigi anda, al gulum ver gulum, orta sahadan atak baslatamiyoruz.

Bugun kotu oynamiyor Mehmet Topal ancak top ayagina gelince de bana hic guven vermiyor arkadas ! Bir kosuyor topla Allah Allah hucum mu ediyor fetih icin yoksa pas mi atacak belli degil, eli kolu ayri oynuyor. Top ayaginda iken kesin ya kaptirdi simdi ya da abandi birine dogru diyorum.

Simdi diyeceksiniz, sen Rijkaard dan daha mi iyi biliyorsun diye. Tabi ki hayir, onun 10da 1 i kadar futbolu bilsem simdi zaten burda bilgisayar basinda olmazdim. ;) Kendimce fikirlerimi paylasiyorum sadece.

Son olarak Neill cok cok iyi bir transfer. Cok dengeli, kendinden emin ve en onemlisi Kewell gibi etkisi olan zeki bir oyuncu. Cok cok begendim.

Dos Santos sahada hic gozukmuyor. Urkeklik var gibi uzerinde. Umarim en kisa zamanda atar uzerinden..:)

hucum hattinda cok heycana geliyoruz gibi bir durum var, ayaga daha saglam ve daha tempolu pas yapmamiz sart yoksa baya bir zorlaniriz.

Uguru abarmisiz harbiden... Sabri 3 basar Ugura.

Sabri zaten senin takımında ve de ondan sonraki en iyi türk sağ bek de uğur şu durumda ne yapalım yedek beksiz mi olsun takım veya gokhan gonulu mu alacaksınız?

Uğur en iyi döneminde Sabrinin en iyi döneminde yani bugünler oynadığı topun kat kat iyisini oynuyordu sakatlanmadan ne kadar nankörsünüz, Uğurun geçirdiği sakatlığı siz geçirseniz bırakın topa vurmayı yürüyemezsiniz

Ben MUTE'ye basıyorum.

Dayanamayacağım bu adamlara.

Santos hazır değil emrenin girmesi doğru karar! Ama santos KÖTÜ futbolcu değil!!!

Keita yeter yaaaaa :mad: kaçıncı oldu bu

Geri
Üst Alt