Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

bu gscimbom ailesi neden ultraalanin gorevini almiyor

internet kurtlari olarak hayatimiz devam edecegiz herhalde

lafim sadece size degil kendimede

bu grup ultraaslandan dah duzgun bence

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Ne yapalım sen söylede bilelim bizim zekamız yetmiyo,Rijkaard desen bizden beter?

Yapma lütfen ne demek bizim zekamız yetmiyo falan kesinlikle benim burda kimseye akıl verme gibi bi lüksüm yok, ayrıca herkesten akıllıyım gibi bi iddiam da yok.

Ama koskoca takım ne umutlarla kurulan takım yarısı olmayan Antalyaspor'u eleyemez duruma geldi.Şanssızlık falan tamam bugün için geçerli olabilir ama şu kalitede bir takımı elemek için koca Galatasaray'ın şansa ihtiyacı yok.

Ayrıca Rijkaard'a da birşey diyemeyiz Mustafa Sarp'a "aman kardeşim boş kaleyi kapatma sürüyle de gol kaçır" Mehmet Topal'a "burnunun ucuna pas verme" Dos Santos'a da "etliye sütlüye karışma kanatta takıl aman topa girme" demiyordur adam heralde.

Şu kadar gol kaçtı aptal saptal iki gole elendik elden de birşey gelmiyor. Avrupa maçları var ligde durum kritik ve eldeki orta sahalarla bu iki kulvarda gitmeyecek. Göz göre göre soncunu bile bile maç izliyorum daha çok sinir oluyorum. Gol attığımız 1 farkla hatta 2 farkla önde olduğumuz zaman bile rahat maç izleyemiyorum izleyebilen var mı?

fener bu senede alamazsa sittin sene alamaz artık bu kupayı:asd:

Size şunu söyleyeyim. Herkes de bana katılacak.

Atletico Madrid'i eleyelim ve Beşiktaş'ı yenelim.

UEFA'da bizim, Süper Lig'de bizim.

Tabii şanssızlıklar olmazsa.

Baros-Kewell-Jo yetişiyor zaten.Takım süper olucak.

Bravo renktas seni tebrik etmek isterim, arkadaslar sakin olalim lütfen, biliyorum hepimiz cok üzgünüz, bende cok üzgünüm ama benim üzgün olmamin nedeni bugün elenmemiz degil daha dogrusu sadece bu degil, bir zamanlar ASY yi kime dar etmedik ki?Milan mi? Leeds mi?Real mi?Juventus mu?Siradaki derdik hep ama bugün bir defa daha gördüm ki Cehennem diye adlandirilan Ali Sami Yen olmus Cennet rakiplere, Rakip gol atiyor, bizimkiler Sen varya Sen diyor, rakip bizi eliyor bizimkiler Nevizade geceleri degil, Acik konusmak gerekirse bizim takim senelerdir ne kadar kötüyse taraftarda o bicim Fiyasko, hayal kirikligi, bir zamanlar Paolo Maldini bana kimse Bu stad bugün 25.000 kisinin oldugunu anlatamaz diye bir cümle kurarark övmüstü bizi, bugün ise 25.000 degil 125.000 olsa ne fark eder, ninnilere devam Sen varya sen...Nevizade geceleri,iste en cok üzüldügüm konu ASY gibi bir mabedin ligin neredeyse en kolay deplasman olmasidir yoksa Türkiye Kupasi olsa ne olur olmasa ne olur...Cok üzgünüm cok, lütfen birbirimizi kirmayalim saglik olsun bu sezon artik bu takimla bitecek, yapacak birsey de yok...

fener bu senede alamazsa sittin sene alamaz artık bu kupayı:asd:

bu sene alır ya

Bursasporu Ziraatin favorisi olarak görüyordum 3 yedi salaklar :(

Trabzonspor,Manisa,Antalya bunlara bel bağlamayın birbirinden kolpa takımlar

Skor tabelasına bakan taraftarımızdan oynanan futbola bakmasını istiyorum bu seferde!

Sinir haliyle biraz salladım ilk maç sonu ama bugün ofansif anlamda kaotik düzenden biraz uzaklaşan bir takım vardı,ama defansif açıdan Lucas Neill'in iyi performansına rağmen,takımda oynayan 3 diğer defansın oyun zekasının düşük olması bu sonu hazırladı.Bu şekilde oynayıp bir yerlere varmak için Sabri,Baros,Kewell şart,onlarla bu futbolu oturtursak,ligin en az 27-28 maçında rakipten en az bir gol fazla atan bir takım izleyebiliriz.Ama orta sahaya daha dengeli bir oyuncuya ihtiyac var,mücadelesi dışında hiç bir özelliğ olmayan Mustafa Sarp ile olmaz.Mehmet Topal ise bence 1-2 ay boyunca sırf pas çalışması yapmalı ekstra olarak idmandan sonra.

Necati´ye saymayin. Adam profesyonelce hareket etti. Gollerini atti ve turu kazandirdi takimina. Bu zihniyet yanlis. Eski takimina neden gol atmasin adam? Nerde görülmüs? Eski Necati´yi hatirlatiyor bu sezonki formu. Tebrik etmek lazim.

katılıyorum ama keske bızdede o gollerdekı becerkliliği süratı takıpciliği isteği arzuyu bızde yapsaydı bızde o derecede olsaydı suan necatıyle cok farklı olurduk bızı kızdıran o neden bızdeyken değilde bızee karsı.ama tebrık etmek lazım umarım formunu arzusunu diğer takımlara !!! karsıda gösterır...

Bravo renktas seni tebrik etmek isterim, arkadaslar sakin olalim lütfen, biliyorum hepimiz cok üzgünüz, bende cok üzgünüm ama benim üzgün olmamin nedeni bugün elenmemiz degil daha dogrusu sadece bu degil, bir zamanlar ASY yi kime dar etmedik ki?Milan mi? Leeds mi?Real mi?Juventus mu?Siradaki derdik hep ama bugün bir defa daha gördüm ki Cehennem diye adlandirilan Ali Sami Yen olmus Cennet rakiplere, Rakip gol atiyor, bizimkiler Sen varya Sen diyor, rakip bizi eliyor bizimkiler Nevizade geceleri degil, Acik konusmak gerekirse bizim takim senelerdir ne kadar kötüyse taraftarda o bicim Fiyasko, hayal kirikligi, bir zamanlar Paolo Maldini bana kimse Bu stad bugün 25.000 kisinin oldugunu anlatamaz diye bir cümle kurarark övmüstü bizi, bugün ise 25.000 degil 125.000 olsa ne fark eder, ninnilere devam Sen varya sen...Nevizade geceleri,iste en cok üzüldügüm konu ASY gibi bir mabedin ligin neredeyse en kolay deplasman olmasidir yoksa Türkiye Kupasi olsa ne olur olmasa ne olur...Cok üzgünüm cok, lütfen birbirimizi kirmayalim saglik olsun bu sezon artik bu takimla bitecek, yapacak birsey de yok...

Kesinlikle katılıyorum... Necati 2. golu attığında maçın bitmesine 25 dakika var.

Başarılar gelir geçer diye bağırılıp maç bitiriliyor!!!!!!!!

Bu kendisine hayrı olmayanlar o davulların başından çekilmedikçe boyle olmaya devam edecek galiba, çok ama çok üzülerek söylüyorum...

Ya off be insan ya. Sanki tutup rakipleri kıyasladım. Orada ne olursa olsun başarısızlıktır bu ama kimse abuk subuk isyan etmez diyorum sen gelmiş ligleri kıyasla diyorsun.

NOKTA.

bizim ligimizde manu,chelsea,liverpool vsler olsa beklenti ona göre olur yani ama karşında kim var fener,antalya,bjk e bunlar olunca kesin almalıyız modunda beklediğimiz için çoğumuz isyan çıkabiliyo haliyle:D

abicim adam akıllı yorumlar yazın necati alevi olduğu için takımdan kovuldu diye bir yorummu olur Adnan Polat'da alevi

dünya markası bir kulüpte dini inançlar hiç önemli değildir

İşte yermek yoktur, eleştirmek vardır. Taktiksel açıdan eleştirmek vardır. Bu takımda iş yoktur, bu takımdan birşey olmaz, 10 sene daha bir şey yapamayız demek yoktur.

Ayrıca Frank Rijkaard hata yapabilir ama transfer konusunda ve futbol bilgisinde Rijkaard senden benden herkesten her şeyi daha iyi bilir. Boşuna ahkam kesmeye gerek yok.

Sen git önce yorumlarımı oku,iyice oku sonra anla gel tartışalım.

Birincisi ben takımı hiçbir zaman eleştirmedim (olumsuz eleştirmek-yermek,

aynı anlamda kullanılır)

Transfer politiksı nediyle yönetimi eleştiridm ki bu benim en doğal hakkım.

2.si Frank ı da taktiksel açıdan eleştirmedim,onuda neden bu transfer politiksaıa sesiz kaldığı için eleştirdim

3.se benim demediğim şeyleri demişim gibi göstermen hiç hoş değil (bu takım 10 sene daha iş yapmaz vs)

4,eğer bir kişinin yorumu hakkında yorum yapacaksanız onun o konu hakkında bağlantılı olduğu bütün konuları okuyun ki anlamlı mesajşar atın,bekraundu(altyapısı) olan mesaj atın.

5.ben ahkam kesmem,sadece seviyeli şekilde tartışırım.

20 mactir samiyende mac kaybetmemisiz bu arada

deplasman sayilmaz diger takimlar icin haklisiniz:)

Benim de şu dikkatimi çekti.Antalya ikinci golü attıktan sonra şoktan olsa gerek stad buz kesti.Sesler kesildi.3.golden sonra hareketlenme oldu ama yetmedi.Taraftar olarak biraz daha baskılı olmalıyız bence de.

Ya şu Necati kazmasından da 3 gol yedik ya ne kadar kolpa kalecilerimiz var ya Aykut ve Ufuk yedikleri goller gözümün önüne geliyor..

Direğin dibine adam koymazlar,kayıp topu alamazlar,kaleye 1 km/h hızlı giden topu yerler,çaprazdan gol yerler,uçmazlar :(

Keşke De Sanctisi alsaydık az çok birşeyler yapıyordu adam

evet tarftar 2 yı yedık sustu tamam sahda umut yok olabılr ama bı tepkı verın bısıler yapın 2 yı yedık sustuk olmaz ya arkadsına dedği gıbı 3 sarkı tezahurtla mac bıtırıyoruz ne bı ıslık nebı çığlık var uzuluyorum bu duruma...macın ortasındayız sen var ya sen nevızade gecelerı fılan mac oncesı sonrası yapılır bunlar ...düzelicez ama inanıyorum

İyi oldu elenmemiz dar kadroda 3 tane stresli maça gerek yok. Bu takımın Ziraat kupası için 2,3 sakat verme lüksü yok. Keşke gruplarda A2 takımı ile oynayıp elenseysik Jo da sakatlanmazdı Kewell'da sakatlanmazdı. Ayrıca Musatafa Sarp bu takımın ilk 11 oyuncusu değil kendisinden iyi bir yedek olur. Pozisyon bilgisi ve top tekniği Sıfır.

Geri
Üst Alt