Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Ziraat T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.0

Denensin bakalım umarım gol atarda kendıne gelir... Solda Arda oynasın sağda Kaita hertürlü yeneriz...Herkez yerinde oynasın yeter...

İnşallah öyle olur... Umarım galip geliriz güzel bir oyun sergileriz buna gerçeken bu dönemde çok ihtiyacımız var

Cevap: Ziraat T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.0

Bizim bi beden eğitimi hocamız vardı lisedeyken. Derse eşofmanla gelmeyenleri cezalandıracağını söylemişti. Biz herzaman ki gibi giymemiştik tabi. 30 kişilik sınıftan sadece 4 kişi eşofmanla gelmiş. Neyse bizi yanyana sıraya koydu sonra baştan başladı dövmeye. Bende Eşofmanlıların yanına geçtim. Onlarda aynı sırada. Neyse adam döve döve geldi bana kadar. Baktım hızını alamamış eşofmanlıları da dövmeye başlamıştı. Bizim tvde sallıyor deyince bu geldi aklıma birden. Bende anlamadım. Neyse :D

Puhaha güzelmiş :D

İnşallah Arda forvet oynamaz.

Caner maçın başından çıldırtmaya başlarsa o zaman işimiz zor.Yok koçum benim dedırtırse rahatız:D

arkadaslar lutfen gstvyi izlerken yandaki reklamlara tiklayinki hic degilse site kazansin

Alıcaz bu maçı eminim.

Gio patlama yapcakmış bu maçta.:) Geçen sezon lincoln'ü beklerdik her maç ha patladı ha patlıcak diye. :)Benzemez inş.:)

Ahahahah :)

Aykut-Uğur-Güngör-Neill-Caner-Topal-Sarp-Elano-Keita-Arda-Gio

GSTV ilk 11'i verdi şimdi.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.00

bol bol sut cekelim uzaktan, aliriz maci...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray - Antalyaspor | 10 Şubat | 20.00

Arkadaşlar bu kadro ( Hakan Balta,Sabri hariç ) %99 A.Madrid maçı kadrosu olacaktır.

Geri
Üst Alt