Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 2-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

şimdi necati 2 gol attı diye bunları yazıyorum gibi olucak ama değil.

biz bu adamı zamanında niye gönderdik?

hadi gönderdik, sonrasında niye takıma geri almadık(kiralık gitmişti)?

şimdi alternatif olarak bizde Necati olsa fena olmazdı, Türk forveti kontejyan işgal etmez. O meşhur 4-6-0 dedikleri şeyde Necati ile oynanır

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 2-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

ne kale var ne savunma var ne orta saha var ne de hücum var..

neresini tutsan elinde kalıyo..

Ya arkadaşlar olabilir tamam elenebiliriz neden bu isyan hemen bir başarı beklemek yapmayın şunu olabilir elenebilirz şampiyonda olamayabiliriz. İleriyi düşünelim sakinleşelim.

Bence de Ziraat Kupası nedir yahu

şimdi necati 2 gol attı diye bunları yazıyorum gibi olucak ama değil.

biz bu adamı zamanında niye gönderdik?

hadi gönderdik, sonrasında niye takıma geri almadık(kiralık gitmişti)?

şimdi alternatif olarak bizde Necati olsa fena olmazdı, Türk forveti kontejyan işgal etmez. O meşhur 4-6-0 dedikleri şeyde Necati ile oynanır

Artik Kiralik degil ... fesh ettik sözlemesini

Yenilecekse bile böyle yenilelim, can feda!

Organize geldik mesela ikinci gol'de. Takim olarak bazi seyler iyiye gidiyor, bunu görmemezlik etmeyin...

3.golü bulsaydık böyle olmazdı neyse sağlık olsun daha iyi günlerimiz olucak bu sene zaten alışma senemiz.

fenerle alay ediyoruz da 5 yıldır bizde kupada yokuz

Ankaraspor diyo hala salak :D:D

Artik Kiralik degil ... fesh ettik sözlemesini

biliyorum artık kiralık olmadığını ama geçen 2 sezon boyunca kiralıktı.

ısrarla geri almadık takıma. sonuçta Necati kalitesini ispat etmiş bir isim. takımda alternatif olarak bulunması fena olmazdı

Keita ile Mustafa katletti maçı

Hay Necatinize yani. Sanki süper goller atmış gibi. 5 para etmez bir adam güreşci.

Sakin olsak iyi olcak.

kötü oldu :(

Necati Florya'nin kapisindan bile gecemez.

Mahalle kadınları vardır ya böyle sabahtan akşama milleti çekiştirirler. Ömer Üründül'ünde pek aşağı kalır yanı yok hani.

Aykut ve Ufuk'u üst üste koysakta bir Leo Franco etmez bunun altını kalınca çizildiği bir maç oldu. Maçtan önce bir konuda yazmıştım Mehmet-Mustafa-Ayhan gibi bir orta saha çıkarmasından duyduğum rahatsızlığı. Bu maçta Rijkaard Mehmet-Mustafa-Elano çıkarmış taraftar olarak 1 tane kotalı teknik ön liberonun orta sahaya yettiğini ikinci eklenince orta sahada yeteneksizler ordusuna dönüştüğümüzü düşünüyorum.

Hay Necatinize yani. Sanki süper goller atmış gibi. 5 para etmez bir adam güreşci.

Sakin olsak iyi olcak.

arkadaş dur coşma iki dakka. Neden gönderildi cidden bilmediğimden sordum.

sen pek sakin değilsin

Sakin olsak iyi olcak.

evet 5 para etmez dimi :D

Necati 5 para etmese ... sen bizim defansi dusun .. ne oldunu .. 2 macta 3gol yedik!!!

abi bune yaw,her taraf mavi oyuncu,adamlar sanki 15 kisiyle oynuyor.

Nonda gitti icin olamazmi ?

hocam ben de bu olaya hastayım ya. nonda gitti diye şehzade keitamızın morali bozulmuşmuş ta, performansı düşermişmiş te. paranı alıyor musun? çıkıp oynayacaksın. seni buraya ''nonda'yla iyi anlaş ve performans sergile'' diye değil ''para veriyoruz, sen de oyna, futbol böyle bir şey'' diyerek getirmişler.

ne demek nonda gidince performansı düşcek, bi de küsüp ''ben oynamıyom'' desin keita bari. çok komik bi olay bence bu ya.

Geri
Üst Alt