Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 2-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

Lütfen maçı izleme ya da gidip feneri - Lille maçını izle. Skor taraftarları.

beni fener ilginlendirmiyo, ben kendi takımıma bakarım, ayrıca takımı her beğenmeye de skor taraftarı demeye hakkınız yok.Hangi maçlarda iyi oynadılar da bu maçta iyi oynasa skor taraftarı diyosunuz...

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

Berbat futbol'a devam, birsey olmaz. Gelecek seneye artik.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

Caner süper gol attı tebrikler. Aykut mümkünse zorluk çıkarmadan gitsin artık.

Şu Necati'ye güreşçi demek bence çok büyük hata o açıklamayı türkçeye çeviren büyük başın hatası o! Türkçeye çeviren koca kafalı savaşçı yerine güreşçi diye çevirmiş google dan yapacağına çeviriyi adam gibi bir yeminli tercümana çevirtsin. Sırf sansasyon için güreşçi tanımı kullanılmış bence.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 2-2 Antalyaspor | 10 Şubat | İkinci

Ne sığ görüşü kardeşim İspanya kariyerini bilmiyorsun heralde GAlatasaray'a yakıştırıyorsun. Yeter yahu savunmayın şu şerefsiz güreşçiyi Galatasaray'a demediğini bırakmadı şerefli olun biraz

Aaaa olur mu Tunç. skor taraftarı onlar kötü günde kaçar iyi günde transferde burda olup gazlarlar.

Bu takım yeni ve oluşum içinde azcık saygıları olsa Necati'ye güler geçerler.

böyle biterse ?

ya herşeyi geçtimde,son maçlarımıza göre oldukça iyi oynarken basit hatalarla yedik ya golleri elenirsek çok yazık olacak!

Elenirsek 1. numarali sorumlu Sarp'tir.

satilik bünyamin

ulan bu faul mu be

Yavrum Servet, forvet geliyor forvet :D

Hic kizmaya gerek yok.. Bekledigim sonuc. Söyledim kizanlar bile oldu. "Sen nasil Galatasaray´lisin" gibi.. Sanki biz merakliyiz Galatasaray´in elenmesine...

Görünen Köy Klavuz istemez..

Bu Is Adam akilli Önliberosuz yürümez.. Mehmet Topalla, Caner ile yürümez...

Yarin Sinem ile ne yapayim acaba diye düsünen Arda Turan ile olmaz bu is...

Aman canım büyük kaptan o(!) çok böyyük...

5 dk uzadı

+5

beni fener ilginlendirmiyo, ben kendi takımıma bakarım, ayrıca takımı her beğenmeye de skor taraftarı demeye hakkınız yok.Hangi maçlarda iyi oynadılar da bu maçta iyi oynasa skor taraftarı diyosunuz...

Kardeşim atletico maçına çıkmasınlar ne demek? sende maçı izleme burada yazma böyle taraftar istemiyoruz

Eee sen demedin mi arkadaş A.Madrid maçına çıkmasınlar diye nasıl bir taraftarsın sen ?

Ne sığ görüşü kardeşim İspanya kariyerini bilmiyorsun heralde GAlatasaray'a yakıştırıyorsun. Yeter yahu savunmayın şu şerefsiz güreşçiyi Galatasaray'a demediğini bırakmadı şerefli olun biraz

Ben onun kişiliğini yada davranışlarını savundum mu??! Yada Galatasaray'a yakıştırdım mı!! Ne halt yerse yesin umrumda değil! Şerefsiz olabilir,haysiyetsiz olabilir ama bunlar yüzünden bazı şeyleri görmemezlikten gelmek sığ görüşlülüktür.. Umarım anlatabilmişimdir.Amacım polemik yaratmak değil renktaş ama durum bu ..

Aaaa olur mu Tunç. skor taraftarı onlar kötü günde kaçar iyi günde transferde burda olup gazlarlar.

Bu takım yeni ve oluşum içinde azcık saygıları olsa Necati'ye güler geçerler.

Renkdaş aklın yolu bir.

Aykut yapmaaa

Ya arkadaşlar olabilir tamam elenebiliriz neden bu isyan hemen bir başarı beklemek yapmayın şunu olabilir elenebilirz şampiyonda olamayabiliriz. İleriyi düşünelim sakinleşelim.

burda çok kişi gelecek için endişeleniyor esas olarak...burası la liga değil,sezon başında hangi takım sistemini kadrosunu oturtmuş,ciddi bir rakipti?...skibbe nin takımına ne oyuncular eklendi sezon başında ve ara transferde...kaç maçtır oynanan oyun sizi tatmin ediyorsa söz biter orda...FR ın gelişine çok sevinenlerden olmam skibbe li 2. yarı havası sezmeme engel olamıyor maalesef...8 oyuncusu sakat antalyayı 2-1 rövanşında eleyememenin,hatta zorlanmanın mazereti olamaz...uzun zamandır hep böyle oluyor;maç seyrederken çok karamsar oluyor,sonra falancanın sakatlığı geçti,filanca form tutuyor diye ümitleniyorum,sonraki maç yine ıstırap...

Geri
Üst Alt