Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Maalesef kötü oynamasakta 2-1 öndeyken ailecek yüklenmeye çalışmmamız yüzünden kaybettik.Mustafa Sarp gibi tekniği olmayan bir oyuncu eğer mücadele gücü de düşerse sonuç bu olur.Yönetim yine göz boyayıcı transfer yaptı.Ama en başından beri söyledim.Bu takımın bir orta saha ve forvete ve bir defansa ihtiyacı var dedim.Forvet aldık sakatlandı,defans aldık iyi tamam,ama en önemli yer orta sahayı es geçtik,sonuç bu.İnsallah kabus gibi başlayan Şubat ayı en azından 2 TANE BİTMEMİŞ HEDEFİN SÜRDÜĞÜ BİR AY OLUR,yoksa yine geçen seneki gibi olacaksa bu işin tadı kaçar.Bu camia bunu haketmiyor.

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Memnuiyetsizlik verecek tek şey yedigimiz 2. goldeki hatadır. Onun dışında galatasaray tüm eksiklerine ragmen çok güzel oynamıştır.

Benim için teneke kadar anlamı olamyan bir turnuvadan elendik.Sanki karşıyaka gibi 27 senedir hasret kalmışız.Adamlar 27 sene alamadılar her sene elendiklerinde bile bu kadar sallamıyorlar futbolcularına.

Bakıyorumda bizim taraftar coşmuş.:rolleyes:

İyi bir maç çıkardık.Bu tür maçlar bizim için biçilmiş kaftandır.Kaç ay geçmesine rağmen sakatlıklar yüzünden takım düzeni ve istikrarını sağlayamadık.Bu da sistemi oturtmada ve oyuncuların alışmasında çok zaman kaybettik.Her maça nerdeyse farklı kadrolarla çıktık.Daha 2 haftalık futbolcuları ateşin ortasına atıp acımasızca eleştiriyoruz.

Kesinlikle şuna eminimki kaybedilmiş hiç birşey yok aksine çok şey kazandık bu maçlarla.

Sakin olalım ve bırakalım bu kupayı gören son neslide tükenmeden ismi lazım olmayan takım alsın.:rolleyes:

Ben 2000 yılından beri her sene önümüzdeki seneleri beklemekten bıktım,bu laflara karnım tok..

Artık gözle görülür bir futbol ve başarı istiyorum,geleceğin takını flan istemiyorum.

ne takımmış be krdeşim 10 seneden beri kimler geldi geçti kurulamadı??

Bugün turu geçseydik diyebilir miydin acaba bunları ? Ayrıca geleceğin takımını istemiyorum ne demektir arkadaş biri bana açıklasın ya ! 2000 yılındaki o başarılar hemen mi geldi zannediyorsunuz ?

Ben 2000 yılından beri her sene önümüzdeki seneleri beklemekten bıktım,bu laflara karnım tok..

Artık gözle görülür bir futbol ve başarı istiyorum,geleceğin takını flan istemiyorum.

Ne takımmış be kardeşim 10 seneden beri kimler geldi geçti kurulamadı??

Hadi onu da geçtimde geleceğin takımın kuruyosun anladım,geleceğin takımnda santrofor yok mu,ya da bu sene yayla kupasına mı çıktık ki forvetsiz oynuyoruz.

yanlışları görün,görün...

Bir kere de takımının arkasında dur. Bu zamanlar destek zamanı, sabır zamanı öyle ümidini keserek, kötümser olarak bir 10 sene daha beklersin!

Atletico maçları her bakımdan çok kritik olacak.Elenirsek önümüzde bitek lig kalacak,bu takım böyle bir durumda ligi biraz zor bırakır bence.Eğer elersek te bu sefer Avrupa'da önümüz açık.

Valla ben takımı beğendim. Özellikle ileri uçta yapılan paslaşmalar. Tam olarak 4-6-0 gibi oynamaya çalıştı. Çünkü bu taktikte orta saha adamları kesinlikle pas yaparak hücum etmeli. Forvetsiz takım olarak 3 gol attık. Daha ne olsun. Neill, Elano mükemmeldiler. Arda, Canerde güzel oynadı. Bütün bunların yanında Leo Francoyu gereksiz bulan arkadaşlarımız baksın 2 antalya maçınada birinde kalede Ufuk diğerinde Aykut. Sonuç: Elendik.

Atletico macinda böyle oynamaliyiz

Leo

Sabri - Neill - Emre - Hakan

Mehmet

Arda - Elano

Keita - Servet - Caner​

Bırakın şu servet forvet oynasın masallarını! bütün dünyaya rezil olmakmı amacınız?

Bence berbat futbol devam ediyor, iyi organize olamiyoruz.

Türkiye Kupasından elenmemiz iyi oldu. Hiç bir manası yok. Lig ve Avrupa önemli. Daralan kadromuz bir kulvardan elenmemizle daha az maç yapacak.

Bu böyle devam eder :) yarın Atleticoya eleniriz neyse UEFA'dan elenmemiz iyi oldu lig daha önemli çünkü şampiyon olursak Şamp.Lige gideriz diyecez :)

Sonra ligde 2.ci olucaz Şamp.ön eleme oynıcaz bir Rumen takımına elenicez,neyse önümüze bakalım UEFA'yı kazanmamız lazım yeni stadımızda diycez bu kısır döngü devam edecek duracak..

Kupadan elenmemiz bizim ne kadar güçsüz olduğumuzu gösteriyor bence,çünkü takım çabaladı ve turu kaybettik..

Ben bugün 1000.ci kezde olsa söylemek istiyorum.

Takımımdan memnunum. bu tip skorları ve gelişmeleri taa yaz başında beklediğimide söyledim Rijkaard ve Elano transferleri sonrasında çokca dile getirdim o zamanlar bende normal üyeydim ve bunları bıkmadan yazdım.

Bu sene başarı kazanırsak misal UEFA ya da Lig çok çok iyi bir şans ve gelişmedir. Olmazsa üzülürüz ve geçer ama uzatılmasın bu. Rica ediyorum. Caner, Keita, Elano, Neill, Franco, E.Çolak, Jo, Ufuk, Santos ve Teknik heyet henüz çok yeni. Bu tip durumlarda takıma zaman gerekir. Terimli Galatasaray örneği, Barça örneği ya da Lyon örneği var. Bu işlr zaman ve sabır ister sevgili renkdaşlarım.

Bugün kötü oynamadık, iyide oynamadık ama umut verici bir futbol ve son dakikalara kadar ayakta kalan bir Galatasaray vardı. Geçen sene son 10dk koşacak enerjisi kalmayan Galatasary gitmiş diri bir takım gelmiş. İnanın birçok takımda olmayan kondisyon var bizde ve genç yetenekler.

Bu sene alınacak herbir başarı iyidir ve güzeldir. Bizim için seneye olacak olanlar. Yönetimden ricam orta saha ve forvet için 1er oyuncu alınması gerisi önemli değil bunlar dışında transfer olması bize zaman kaybetiriyor. Lütfen futbol yorumlarını izleyip-okuyup gaza gelmeyin. Bugün bile az şanslı olsak ilk yarı 2-3 gol bulup maçı koparabilirdik. O sebeble renklerimize ve oyuncularımıza daha sabırlı ve anlayışlı olalım.

iyide rijkard ve elindeki oyuncular 10 sene duracağı garanti sanki elinde 2 senesini kaybetmeye razıyız geride kalan 8 yılda kazanacağız gibi bir hava var bu tarz yorum yapanlarda :rolleyes:

saglık olsun.denecek fazla bişey yok ne desek boş.

düşüş başaladı dibe kadar vuruyoruz.artık yönetimin olaya el atması lazım.

Bırakın şu servet forvet oynasın masallarını! bütün dünyaya rezil olmakmı amacınız?

Baska kim oynyacak ???

En azindan defansi yipratir ve rahatsiz eder

Bu macta son anlarda oyuna girdi ve hemencik etkisi oldu önde

türkiye kupasını önemsemeyen arkadaşlara müzemizde 14 tane olduğunu hatırlatır galatasray gibi büyük bir kulüp her zaman her kupada iddaalı olmak zorundadır son dönemlerde moda oldu bu kupa gereksiz diye millet başladı konuşmaya ama yeter artık galatasarayın kupabeyi lakabının olduğunun unutulmaması lazım

arkadaşlar biraz polyannacılık olacak ama elden başka bişeyde gelmiyor, iyi taraftan bakmak gerekirse bence elanoyu kazandık sanki bu maçta, taraftarların yanında olduğunuda gördü ve iyi oynadı, inşallah böyle devam edecek...

atleticoya karşıda böyle oynarsa elano bize maçı kazandırabilir bile, hem hiç oyuncumuz sakatlanmadı diyede sevinebiliriz, belki birazda neill in süper oyununa ve emre çolak ın biraz daha artan güvenine sevinebiliriz...

bakın nekadar çok sebep buldum hadi hep birlikte mutlu olalım... :p

:ciftetelli::boohoo:

kimse mutlu olacak gibi görünmüyor, desenize sonraki maçımıza kadar kimsenin keyfi yerine gelmiyecek... :(

Bir hayal kuran arkadaş daha....

Geçeriz arkadaşım hem de üç beş tane atarak geçeriz..

forvette de servet ile mustafa sarp oynar i

Ah şu çıldın defansçılar:allaalla6vr::allaalla6vr:

Leo

Sabri-E.Güngör-Servet-H.Balta

M.Topal

Elano-Neill

Keita-Arda-Caner

Leo Franco tek çaremiz kalede önündeki defans dörtlüsüne alışmasına izin verse keşke Rijkaard! Tek ön libero ile oynamalıyız Türkiye liginde 2 ön libero ile yürümüyor bu işler.

Valla Mehmet takımımızın kaleci sorunu hatsafhada "değil". Daha çok orta sahanın defansif kurgusunda ve Emre-Servet'in Neill kadar un bilgisinin az olmasından kaynaklanıyor. Caner ofansta 10 numara ama defansta yok. Uğur bugün daha istekliydi ama önceki maçlarda çok hata yaptı. En büyük sorunumuz pas oranımızın düşük oluşu ve başarılı paslaşmalar yapamıyor oluşumuz. O kaleye 2 kaleci koy yine gol yer ama orta saha değişmedikçe işimiz zor. Sarp-Topal birlikte verimsiz oluyor bunuda söyledim daha önce. Ayhan(eski ayhan tabiki) ya da en azındanrde pres yapan bir Barış daha mantıklı olur ama bu seferde Elano daha geride olmalı.

Yani kısacası yetersiz bir orta sahamız var.

Panik yapip her tarafa rastgele pas yapana kadar takim iyiydi.

Geri
Üst Alt