Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Cehennem buz tutana kadar └►arda turan fenevbahçeli olana kadar └►fenevbahçeliler insan olana kadar └►yani kıyamet kopana kadar └►►►galatasaraylıyız

Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son

Şu kalecilerimiz bir kere maç kurtarmadı ya hepsi mantar :mad:

Atıyoruz iki dakika sonra yiyoruz rakiplerimizin kalecisine bakarmısınız Ömer Çatkıç bizde olsa Aykut onlarda olsa fark atardık Antalyaya

kimse mutlu olacak gibi görünmüyor, desenize sonraki maçımıza kadar kimsenin keyfi yerine gelmiyecek... :(

Sonraki maçlar Atletico ve Beşiktaş.Hiçbir fikrim yok.O toplar gol ne zaman olmaya başlarsa fikir sahibi olurum.Ben çünkü böyle bişey görmedim.

Skor taraftarii eeey skort taraftarii.. O savundugunuz Nondanin son 3 aylik halini unuttunuz herhalde? Bügün çok sanssizdik. Bazi kisisel hatalardan dolayi golleri yedik. Ama genel olarak çok iyi oynadik ve mücadele ettik. Forvetsiz onca pozisyona girdik.

1.Hani o total futbol isteyenler? seri paslarla dalga dalga nasilda geldik Antalya'nin kalesine.

2.Elano mühtesem oynadi. Belki Galatasarayimiza geldiginden beri en iyi oyununu oynadi!

3.Neill asiri derecede güven verdi. Sapasaglam bir stoper oldugunu kanitladi.

4.Sagdan soldan iyi variyasyonlarla Antalyaspor'un üstüne üstüne geldik

5.Forvetsiz olmamiza ragmen 2 topumuz direkten döndü ve en az 3 net pozisyon yakaladik

6.Ilk yarida Mustafa Sarp'in Ömer'in üstüne vurdugu toptan önce olusan ataktan niçin bahsetmiyorsunuz?

Nedenini söylimmi? skor: 3-2

Yok, yemin ediyordum eger 4-2 olsaydi hiçbiriniz öve öve bitiremezdiniz. Sizin gibilerine yaziklar olsun!

+1905 başka söze gerek yok.

Baska kim oynyacak ???

En azindan defansi yipratir ve rahatsiz eder

Bu macta son anlarda oyuna girdi ve hemencik etkisi oldu önde

başka kim oynayacak? bu soruyu bana değil yönetim ve rijkaard'a sorman lazım!

servet kafayla bi top indirdi o top gol olsaydi cok gulerdim ama

bos isler bunlar

takim savassin bana yeter

zaten yetenekli adamlar

atleticoyu da eleriz everton i da rahat olun

şubat ayında maç kazanamadık.

Arkadaslar sakin olun, subat ayini atlatalim. En önemlisi Besiktas ve Atletico maclari. Turu gecersek, Besiktas'a karsi 3 puanida kaparsak mart ayinda ya Baros ya Kewell yada ikisi hazir olacak. Promasyon olarakta Jô :) Subat ayini kayipsiz gecelim, sonra hayirlisi neyse o olsun...

Baska kim oynyacak ???

En azindan defansi yipratir ve rahatsiz eder

Bu macta son anlarda oyuna girdi ve hemencik etkisi oldu önde

ne etkisi oldu ya rakip zaten kapanmıştı. tek olumlu hareket mi yaptı? topu çizgide aldı çalıma kalkışıyo hay allahım ya. servete gelene kadar çok kişi oynar forvette.

Ah ulan ah bir transfer bütün sorunlarımızı çözerdi.Şu Elano'nun yanında Mustafa değil de bir Hitzlsperger olsaydı çok şey değişirdi bu takımda.Ama Mustafa Sarp ile Mehmet Topal ile anca bu kadar oluyor.:o

neill i gordukten sonra bu lig super falan demiyorum

adam epl de ortalama bir defans oyuncusu

burada sanki yanindakiler 2. lig oyuncusu gibi kaliyo

gerke teknik, gerek oyun bilgisi gerek pozisyon bilgisi

arda epl de oynar diyodum ama kendi kendimi inandirmisim yok ole bisi

Neill aradığımız stoper yanında biraz iyi birisi oynasın ve 4-5 hafta alışsınlar bu takım kolay gol yemez üstelik kazma stoperde değil attığı toplar kuş vurmuyor. Mehmet ile Mustafa orta sahaysa eğer Neill bu teknikle forvet bile oynar.

Arda konusuna gelince tehlikenin ne olduğu geçen sezonun yarısından itibaren ayan beyan ortadaydı. EPL'de zeybek gibi göbekli kaç futbolcu var. Maçta bir pozisyonda 80dk. gibi serbest vuruşta kaleyi göremeyeceği belli topa vurdu! Defanstan adamlar gelmişler oraya kadar bütün takım kale önüne toplanmış kendisi vurdu! Kendisini şimdiden Zidane falan zannediyor.Aman kızmasın Arda fanları(!) yok yok birşey demedik haddimize değil böyyük kaptan!

bari fener elense ya kimle yapıcak fener Bursasporu geçerse ?

şubat ayında maç kazanamadık.

Yok yaa bu maçı kaybettik degil mi? Kafa çalışıyo mu arkadaşım senin, biliyorum sinirlisin ama iyi yönünden bakman lazım yoksa kendini yersin. GS Atleticoyu da Bjk'yi de E-ZE-CEK!

Yahu ben sizle aynı maçı mı izledim? Fenerbahçeli misiniz? Yoksa skor taraftarı mısınız? Nasıl berbat, kötü oynamışız yahu? Elinizi vicdanınıza koyun. 3 pozisyon yedik ikisi gol oldu. Sayısız pozisyona girdik, birçok topumuz direkten döndü 3 gol attık sonuç olarak yendik ama elendik.

Biz bu maçı Antalya'ya değil şansa kaybettik. Siz de gelmişsiniz burada tantana yapıyorsunuz. Zaten moralim bozuk birde burada skor taraftarlarını görünce iyice deliriyorum. Kendinize gelin!

2005'ten beri kupayi alamiyoruz

Geri
Üst Alt