Cevap: Z.T.K. Çeyrek Final Rövanşı | Galatasaray 3-2 Antalyaspor | 10 Şubat | Maç Son
Öncelikle şunu söylemeliyim skora aldanmayalım arkadaşlar dün hücümda bu denli etkili olmamız beni mutlu etti.Uzun süreden beri bir maçta 3 gol atmamıştık hatta ilginç bir detay vereyim en son 3 gol bulduğumuz maç yine Antalyaspor'la oynadığımız lig maçıydı hafızam beni yanıltmıyorsa Ordu,Denizli Bld falan maçlarını saymıyorum onlar ölçü değil çünkü.
Maça gelince Giovani Dos Santos ilk kez ASY'ye çıktı yine maalesef vasatı aşamadı.Mustafa Sarp'ta çok büyük düşüş var gol kaçırdı falan diye söylemiyorum dün çok olumsuz bir performans gösterdi.Elano'nun da en iyi oyunlarından birini çıkarması hücumdaki bu pozisyon bolluğunun önemli etkenlerindendi.Keita ise dün Galatasaray'da ki en kötü maçını çıkardı ama takımın önemli kozlarından biridir ve kendine gelecektir.Uğur Uçar sağ kanatta çok sırıtıyor kendisini çok severim yaşadığı sakatlıktan dolayı en fazla üzülenlerdendim ancak Feldkamp dönemindeki Uğur'dan eser yoktu o bölgede Sabri'yi aradığımızı düşünüyorum.Lucas Neill'da dün beni turu kaybetmemize rağmen mutlu eden etkenlerden biriydi.Ergün Penbe vari soğukkanlığı,Popescu vari topu oyuna sokuşuyla isabetli bir transfer olduğunu kanıtladı.Caner'de dün istekli oyunuyla iyilerden biriydi ama maalesef olmadı sağlık olsun diyelim artık.Umarım bu kaybettiğimiz tur takıma hayırlı olur ki ben olacağını da düşünüyorum.
Keita,Arda,Gio gibi isimlerin gerçek kimliğini sahaya yansıtması,eksiklerimizin dönmesi,bu hafta dinlenmemiz ve kondisyon kazanmamız vs.etkenler gerçekleşirse Atletico'yu bu takım eleyecektir sakın takımı asıp kesmeye kalkmayalım medyanın gazına gelmeyelim..
Bir sözüm de Mehmet Özdilek'e bize ve Fener'e karşı hırs manyağı olan attıkları her golde deliler gibi sevinen bu insan(tamam tabii ki sevinecek ama) Beşiktaş'a karşı süt dökmüş kedi gibi olması çok ilginç ayrıca güya sakatlanan sedyeyle kenarı götürülen ama kenarı gelir gelmez nasıl olduysa ayağa kalkan Sedat Ağçay'ı kınıyorum..