Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe 2-0 Manisaspor | 24 Mart | Maç Sonucu

Cevap: Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe 2-0 Manisaspor | 24 Mart | İlk Yarı | TRT 1

Goller çok mu basit?Bir ara açtım spikerler öyle gibi konuştular.

Cevap: Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe 2-0 Manisaspor | 24 Mart | İlk Yarı | TRT 1

fenerin zaten yedek olarak çıkartacağı oyuncuları kalmadı ki,hem kadroları dar hemi de üstüne sakatları çok..Belki kalede bide forvette değişiklik yapabilirlerdi o kadar..

Zaten daum zamanında uşakspora bile tam kadro çıkartmıştı :asd:

Fenerbahçe finale çıkar.

Altın tepsi içinde sunulan maçı izlemektense,Ntv Spor'dan yola devam edip,keyifli futbol izlemek en güzeli.

Aman Sedat uzak dur öyle yerlerden.İçinde,maydonoz olan suya kafasına sokup nefes alamayanların ortamı oralar :)

yok zaten girip pek birşey yazmam sadece bunlar aldıkları mağlubiyetler sonra kepenk kapatıyorlar ya o ara üye girişi yapıp takılıp çıkıyorum zaten ben numara yapamam ilk mesajta rengimi belli ederim :D

Goller nasıl oldu?

Goller çok mu basit?Bir ara açtım spikerler öyle gibi konuştular.

ilk gool kaleci hediyesi,defans oyuncusu kaleciye döndü o da topu ileri atayım derken önündeki gulizaya attı,önüne düşen topla guiza kaleciyle karşı karşıya kaldı haliyle..Zaten maçta pozisyon yok ama 2 gool var :)

Emre kesin oynar derbide bence , önemli birşeyi de yoktur. Kanmayın bu derbi öncesi taktiklerine.

1231461225altintepsi_esmalale.jpg

Cevap: Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe 2-0 Manisaspor | 24 Mart | İkinci Yarı | TRT 1

Bosverin bu maci, Messi sov baslamis Ntvspor'da.

Cevap: Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe - Manisaspor | 24 Mart | 20.00 | TRT 1

Fb maçında fb taraftarı olarak neden GS formuna girip yorum yapıyosun anlamıyorum.

mağlupken de görmek isteriz sizin gibileri ama bunlar iyi gün taraftarı skor ters gidince ortadan kayboluyorlar angutu misafire kapatıyorlar ya da gidip samandırada rüştüyü alexi kovalayıp kezmana da diyorlar :D

Cevap: Z.T.K Yarı Final | Fenerbahçe 2-0 Manisaspor | 24 Mart | İkinci Yarı | TRT 1

Oha yalnız Emre sakatlandıysa kimi oynatıcak fener orta sahada..

Deniz Barışta sakatlanmış 3 hafta yokmuş

Baronia sakattı 1 ay bizim maçta oynamıyor diyorlar..

bi kanalda messi diğer kanalda özerinhoooo, hangisi izleyeceğimi şaşırdım :o

Geri
Üst Alt