zaafınız olan futbolcu stilleri

Arkadaslar önce stili yazin ardindan da örnek verin gözümüzün önünde canlansin

sahada puştluk yapan, taraftarı şovun içine dahil eden, rakip tarafları kudur kudur kudurtan, arada sert kontrolsüz müdahalelerle kırmızı görüp takımını bir kişi eksik bırakmasına rağmen yine de alkış alan, derbi maçlarında rakibin sinir uçlarına hükmeden, rakip taraftarları kışkırtan tarzda kaşar topçuların hastasıyım.

1678305515271.png

1678305561996.webp

Oyun zekası üst seviye olan oyuncular izlerken keyif veriyor.

maradona
paul gascoigne
ronaldo nazario
eric cantona
hagi

İcardi, jardel gibi sırıtarak gol atan forvet, modric, Melo, torreira gibi takımın motoru, nedved, zidane gibi beyni severim. Ayriyetten eto gibi basıp giden forvetleride severim.

kaliteli 6 noları sewerim. bu bölge sakat olduğunda ekibimiz zurnayı avuçlamıştır. futbolun en mühim bölgesi
kısa boylu solaklar ve raşitsa tarzı ne vereceği belli olan özverili topçular da ekibimizde daima olmalı.

Karısı güzel topçuları büyük ölçüde iyi katkı sağlıyor. Mesela muslera, oliveira ve icardi gibi

öyle 1 kategori yok rtas her şeyin en iyisini yapıyor adam zahir.

ben şahsım adına çift yönlü şutör lider orta sahalar diyebilirim

scholes, gerrard, lampard, berkan
Takımda karakterini sevdiğim ve başarılı olmasını en çok istediğim futbolculardan biridir Berkan. Bu sezon ihtiyaç duyulup sahaya sürüldüğünde gayretiyle çok büyük fayda sağladığı maçlar da oldu ama ''Çift yönlü, şutör ve lider'' demek biraz tuhaf olur hani; defansif katkısıyla ön plana çıktı hep. Kutlu' dan başka Berkan da gelmedi aklıma; bilemedim?!..

Takımda karakterini sevdiğim ve başarılı olmasını en çok istediğim futbolculardan biridir Berkan. Bu sezon ihtiyaç duyulup sahaya sürüldüğünde gayretiyle çok büyük fayda sağladığı maçlar da oldu ama ''Çift yönlü, şutör ve lider'' demek biraz tuhaf olur hani; defansif katkısıyla ön plana çıktı hep. Kutlu' dan başka Berkan da gelmedi aklıma; bilemedim?!..
Onu dalgasina yazdim ya. Berkani severim ben de yararli 1 topcu oldugunu dusunurum

Vakayeme gibi Jeraldo gibi rakibine gel hele gel diyip bir karışlık mesafede içinden geçen adamlara tabii ki.

CİĞERSİZ HIZLI ATLETİK SİYAHİ KANAT
1678311905660.webp

Defans arkasına delici paslar atan topçulara bayılırım

xavi
iniesta
messi

Kante gibi yorulmak bilmeyen midfielder. Şu an takımımızda ona benzer Torreiramız var

Şutör tüm topçular. Zbam diye abandiklarinda acayip keyif alıyorum

Hagi stili 10 numara, Nedved tipi orta saha, Figo tarzı kanat, Jan Koller stili santrafor

Geri
Üst Alt