Zadar Basketbol Turnuvası | 18-21 Eylül | NTVSpor

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
ynmko0.png

Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker, Darüşşafaka Doğuş, Alba Berlin, Zadar ve Cedevita Zagreb takımlarının katılımıyla 18 – 21 Eylül 2014 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Zadar kentinde, eski Hırvat basketbolcu Kresimir Cosic’in adının verildiği on bin kişi kapasiteli salonda düzenlenecek olan turnuvanın programı belli oldu.

A Grubu:
Fenerbahçe Ülker
Darüşşafaka Doğuş
Zadar

B Grubu:
Galatasaray Liv Hospital
Cedevita Zagreb
Alba Berlin

Grupların yukarıdaki gibi oluşacağı turnuvada grup karşılaşmalarını ilk sırada bitiren iki takım finalde karşılaşacakken gruplarında ikinci ve üçüncü sırayı alan takımlar ise üçüncülük – dördüncülük ve beşincilik – altıncılık mücadelelerinde karşı karşıya gelecek.

İlk olarak 18 Eylül Perşembe günü saat 23.00’de Zadar – Fenerbahçe Ülker karşılaşmasının banttan gösterimiyle turnuva yayınına başlayacak olan NTVSpor’un turnuva boyunca yayınlayacağı diğer karşılaşmalar ve program ise şöyle:

18 Eylül Perşembe
Zadar – Fenerbahçe Ülker | 23.00 | Bant

19 Eylül Cuma:
Darüşşafaka Doğuş – Zadar | 18.00 | Canlı
Galatasaray Liv Hospital – Alba Berlin | 20.30 | Canlı

20 Eylül Cumartesi:
Cedevita Zagreb – Galatasaray Liv Hospital | 19.00 | Canlı
Fenerbahçe Ülker – Darüşşafaka Doğuş | 21.30 | Canlı

21 Eylül Pazar:
5. – 6.’lık Karşılaşması | 16.30 | Canlı
3. – 4.’lük Karşılaşması | 19.00 | Canlı
Final Karşılaşması | 21.30 | Canlı

Milli takımlardan oyuncularımız hala gelmedi. Ben 17 Eylül'de Hırvatistan kampına katılacaklar diye biliyorum ama gelir gelmez maç yapmaları ne kadar doğru olur göreceğiz.

Mevcut kadroyla sadece Cedevita maçını kazanabiliriz. Diğer maçın sonucuna göre final oynayabiliriz. Diğer gruptan Ülkerspor'un lider çıkacağını varsayarsak , finalde derbi görebiliriz.

Milli takımlardan oyuncularımız hala gelmedi. Ben 17 Eylül'de Hırvatistan kampına katılacaklar diye biliyorum ama gelir gelmez maç yapmaları ne kadar doğru olur göreceğiz.

Mevcut kadroyla sadece Cedevita maçını kazanabiliriz. Diğer maçın sonucuna göre final oynayabiliriz. Diğer gruptan Ülkerspor'un lider çıkacağını varsayarsak , finalde derbi görebiliriz.

16'sında kampa katılıp dün Sassari maçına çıktılar. Sadece Arroyo-Jawai-Pocious 18'sinde katılacak.

Hırvatistan'daki yayıncı kuruluş maçları vermekten vazgeçmiş. Tv yayını olmayacak heralde

bi haftadır heycanla maçları bekliyom,oldu mu şimdi bu belkide sadece fb maçında sorun vardır.

Skordan haberiniz var mı? Beyler birde bizim maç yarın kaçta? acaba

20.30 canlı, verirse ntvspor rakip alba berlin ilk mesajda bilgiler verilmiş gözünden kaçmış herhalde

Zadar 69-78 Ülker maç sonucu.

Zadar 73-73 Darüşşafaka maç uzadı.

Zadar 88-92 Darüşşafaka maç sonucu.

Geri
Üst Alt