GSC Haber Zaha, Charlotte FC'ye Kiralandı

Aaa iş yapmış bizim yönetim, büyük mucize gözlerime inanamadım

"* Futbolcu, ücretlerinin net 2.376.000 EUR'luk kısmından feragat etmiştir."
"* Futbolcu, ücretlerinin net 800.000 EUR'luk kısmından feragat edecektir."

Kralhayi kutlarim

Yolu acik olsun.

atletizmini kaybetmemiş olsa bugün hala direkt oyuncumuz olurdu

hayat işte

Geldiğine bu kadar sevindiğim en son Sneijder'dir herhalde hayalkırıklığımızda bundandır zaten sıkıntı da çıkarmamış görüldüğü kadarıyla her şey için teşekkür ederiz.

Kendi transferini kendi yapmis kral. InsaAllah macini seyretmeye gelecem bir gun.

Karakter testi diye zahaya ve erden abime laf edenler nerede

Arslan zaha

Ne izin istedi ne alacağını istedi ne kulübede takılırım dedi efendi gibi yol aldı

15 mls maci oynar mi hic sanmiyorum. Hadi messiyi goreyim diye bir mac kesin olur. 14 kalir

Bence yine bize girmiş gibi. Bizden yıllık alacağından düşecek 2.3
2.8 ödeyecekler ne kadar maaş alıyorsa kalanını biz ödeyeceğiz. Her halükarda elimizde patlamasından iyidir

Maaşının %80'inini karşılıyor MLS kulübü sanırım ama yine tam bilememiş muhabirler haberi anlaşma 1 yıllıkmış + 6 ay opsiyonu varmış. Zaha'dan minimum zararla kurtulduk. Bundan sonraki açıklamaları da bu kadar detaylı açıklasak keşke bonuslar tamam açıklanmasın ama diğer maddeler açıklansa iyi olur.

Maddi yükün hafiflemesi iyi. Bakalım bu transfere dönüşecek mi?

Yani maaşını biz mi ödüyoruz?

Resmi olarak sanırım 6 milyon € maaşı vardı.

Feragat ettiği kısmı çıkarınca yaklaşık 3.5 milyon € maaşını biz mi veriyoruz?

Hadi kiralama bedelini de say her türlü cebimizden 1 milyon € çıkacak yani.

Ulan Amerika'ya oyuncu gönderip yine cebimizden para çıkarıyoruz inanılır gibi değil.

Heh bak maddeler opsiyonlar lehimize olunca nasıl da detaylı açıklanmış. Zanyolo konusunda hiçbir madde lehimize değildi olsa açıklarlardı
Bence burada bu kadar detaylı açıklanmasının sebebi MLS tarafı orada kulüpten ziyade ligle de yapıyorsun onlarda müdahil oluyor ya transfere farklı bir yapıları var o yüzden detaylar bu kadar açıklandı.

Feragat ha. FT'den beri bir ilk sanırsam. Tşkler kral

Geri
Üst Alt