Zaha İngiltere Yolcusu

Eee? Takımda hiç sol kanat kalmadı?

Gelmesine fazla sicak bakmamistim. Giderse iyi olur ve bir daha böyle yüksek maasli oyuncular isine girmemeliyiz.

Icardi bari performans verdi diye o paralari verdik. O baska birsey

Giderse birsey demem ama Keremi yedek bekletecek bir transfer sart kanata, cünkü durmadan top ezip pas hatasi rekoru kiran keremle bu sezon bitmez

ne yapıldı marcaoyu gemi yaktırılmış

o adam hep sorunlu bi tipti

Eğer Marcao o sakatlığı yaşamayıp düzenli bir şekilde oynasaydı Sevillada ve Abdülkerim süpriz yumurta gibi muazzam performans göstermeseydi o zaman görürdüm ben sizi.

Eğer Marcao o sakatlığı yaşamayıp düzenli bir şekilde oynasaydı Sevillada ve Abdülkerim süpriz yumurta gibi muazzam performans göstermeseydi o zaman görürdüm ben sizi.

bu adam kadro dışı bırakılıp gönderilecekti bu olaydan sonra

sırf degerli diye adamı göndermeyip keremle zorla barıştırdılar

Kiralik olmasin bari, 2 senelik maasini biz ödeyelim. Maasini bize bonservis olarak versinler

bu adam kadro dışı bırakılıp gönderilecekti bu olaydan sonra

sırf degerli diye adamı göndermeyip keremle zorla barıştırdılar
Biliyorum Recep bilmez miyim.. Ceza bile aldım o maç esnası forumda. Keremin sus işareti boğazına yapışması falan çıldırtmıştı beni. Marcao sorunlu gelse de kerem dışında rakip futbolcularla bile bir sorunu olmamıştı.

kerem ile mutluluklar okan efendi top kaybedince ağlamak zırlamak yok ama

Neden ağustos ortası yapılıyor bu iş?

Gömülüp duran bu herifin geçen yıl dakika bazında gol katkısı, istatistikleriyle göklere çıkan keremden daha iyi. Yani öyle hiçbir şey yapmadı sadece maaş aldı ayağı yapılmasın. Yazık oldu. Böyle oyuncular buraya kolay gelmiyor o kadar da maaş veriyorsun ama takımdan şutlamak için binbir bahane arıyorsun

yorumlar şaka gibi. prime dönemindeki bütün özelliklerini kaybetmiş, ikinci lig beklerine bile çalım atamayan, açık alanda 35 yaşındaki defans oyuncularının bile yetişip topu çaldığı adam kıymete binmiş. zaha ölmüş ağlayanı yok diyeceğim de bizim forumda sanırım ağlayanı var.

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Adam geldiğinden beri teknik direktör tarafından çekilmedik mobbing kalmadı.. Zaha bana göre 2.Jardel vakasıdır.. Bu adama yönelik ne set hücumu kurdular.. Ne de verimli olduğu yerde oynattılar.. Sonradan oyuna gire gire yapabildiği kadar katkıyı yine yaptı..

3.lig topçusu ile hocası bir oldular.. Yediler adamı ama unutmasınlar Zaha gider ama bu taraftar hem Kerem'i hem Okan'ı yer..

Görelim Avrupa'da ne halt yiyorsunuz..

Geri
Üst Alt