Zaha: "Maçtan önce söylemiştim. Manchester United'ın canını yakacak kalitemiz olduğunu biliyorduk"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Zaha: "Maçtan önce söylemiştim. Manchester United'ın canını yakacak kalitemiz olduğunu biliyorduk. Bunun yanı sıra hepimiz inançlıydık. Yenik duruma düşsek bile başımızı dik tutacaktık, devam edecektik. Öyle de yaptık. Kazandık."

Zaha: "Galatasaray beni sevdi. Galatasaray taraftarı beni sevdi. Oynamadığım, sakatlığımın olduğu zaman da beni sevdi.

Eğer bir kulüp beni seviyorsa, ben de bu sevginin karşılığını sahada göstermek için elimden geleni yaparım." (TNT Sports)

Zaha : "Galatasaray beni sevdi. Galatasaray taraftarı beni sevdi. Oynamadığım, sakatlığımın olduğu zaman da beni sevdi. Eğer bir kulüp beni seviyorsa, ben de bu sevginin karşılığını sahada göstermek için elimden geleni yaparım."

bu adamın daha formu düsük hali

240 yıllık tarihimizin en iyi oyuncusu

Anne oğlun bir adama aşık oldu

Kaan performansı çok ön plana çıkmaya başladı tebrikler Kaan pes etmeden devam ettiğin için..

Tamam, tohumu ekmisiz. Adam da bize isinmis, sakatlanmazsa Zaha sov baslayacak. Zaten 2 mactir katkisi bayagi iyi, gerisi gelecek, inaniyorum. Helal.

Geri
Üst Alt